Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem lesbijka zostawiła mnie kobieta

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich potrzebuje sie wygadać bo od myślenia dostaje totalnego pier...... . A wiec poznałam Ewelinę w pracy od kiedy ja tylko zobaczyłam ugięły mi sie nogi to była miłość od pierwszego wejrzenia ona twierdziła to samo ze jak mnie zobaczyła to nie mogła sie napatrzeć . Napisałam do niej z fikcyjnego konta na fb i tak sie zaczęło wszystko pisałyśmy ciagle non stop były tematy Ewelina była hetero ale jakoś nie przeszkadzało jej to ze zarywa do niej kobieta . Przyznała sie ze jedna jej wpadła w oko okazało sie ze to ja była bardzo sie cieszyłam spotkałyśmy sie pierwszy raz poza praca było pięknie cały dzień i noc gadałyśmy przytulalysmy sie ona mówiła ze jest bardzo szczęśliwa ze tego jej było trzeba . Mijały 2,5 roku było pięknie wakacje kolacje obiadki masaże gry horrory kąpiele w waniie kolacje na dachu itp starałam sie strasznie jak nigdy w życiu pierwszy raz zostawiła mnie w listopadzie twierdząc ze nam sie nie uda bo ona nie powie rodzinie i znajomym o nas po tygodniu powoedziala ze przemyślała i ze nie wyobraża sobie życia bezemnie . W sylwestra opowiadala jaka jest szczęśliwa strasznie jak ona bardzo mnie kocha . Potem zostawiła mnie na kolacji walentynkowej ze łzami w oczach powiedziała ze nie możemy być razem bo ona chce mieć dziecko i chce normalnie żyć byłam w szoku nawalilam sie do zgona Ewelina płakała klękala przepraszała mnie ze bardzo kocha ze musi mnie zostawić bo nie ma odwagi powiedzieć rodzinnie . Było mi strasznie cieżko nie radziłam sobie wogole płakałam cierpiałam piłam myślałam ze oszaleje . Po 1,5 miesiąca napisała do mnie ze postanowiła dać szanse Mackowi bo sie o nią długo starał koledze z zajęć i ze pisze żebym wiedziała to od niej a nie od kogoś innego . Wkur..... sie do tego stopnia ze aż sie zapaliłam dlatego ze mi o tym napisała byłam strzępkiem nerwów bo zawsze mówiła o nim ze brzydki ze jest zniewieściały ze sie jej nie podoba . To było słabe ale w złości chciałam powiedzieć jej rodzinie znajomym ze była z kobieta prawie 3 lata . Ewelina spanikowała kompletnie prosiła żebym tego nie robiła ze zniszczę jej zycie spotkałyśmy sie pogadać płakała jak wariatka przytuliła sie i powiedziała ze teraz do niej dotarło co straciła i jak ona mnie bardzo kocha ze jest debilka ze mnie zostawiła . Uwierzyłam . Poweidziala Że musi zerwać kontakty z Maćkiem bo była tylko z minol to zeby o mnie zapomnieć ale on ja wkur.... i nie podoba jej sie . Uwierzyłam czekałam kiedy zerwie z nim . Drugim etapem było to ze powiedziała jednej koleżance o nas bała sie ale poqooedziala o tym płakała cały czas ale koleżanka absolutnie to zaakceptowała chciała pomoc powiedzieć rodzicom . Ewelina prosiła żebym dała jej czas to powie żebym nie naciskała na nią . Robiłyśmy plany o mieszkaniu razem o życiu razem . Nagle zaczęła być dla mnie inna zimna mało wspólnych spotkań raz na 2 tugodnie czasem 1 raz na tydzień czasem 2 razy . Wkurzało mnie to bo wybrała trampoliny odemnie choć mogła pogodzić to . nie liczyła sie ze mną pretensje miała ciagle do mnie ze sie czepiam Że ona ma dosyć ze jest zmęczona tym wszystkim ze ona czasu dla siebie nie ma itp . Ja mimo wszystko starałam sie dalej jak mogłam . W czerwcu byłam na ślubie koleżanki po cywilnym poszłam z inna koleżanka i jej facetem na piwo Ewelina juz była nie zadowolona bo jej nie odpisywalam tak często jak mogłam tylko po 30 minutach wiadomo ze to nie grzeczne . Ja zawsze byłam wyrozumiała dla niej pod tym względem . Koleżanka wiedziała Że jestem z Ewelina ale nie wiedziała ile wiec powoedzialam i napisałam to Ewelinie zrobiła taka awanturę Że ja sie nie liczę z jej zdaniem itp . Nie odzywała sie do mnie cała niedziele a w poniedziałek napisała ze podjęła decyzje ze to jest definitywny koniec ze ona jest zmęczona psychicznie tym wszystkim ze i tak nikomu nie powie ze nie chce stracić rodziny ze ta sytuacja dała jej do myślenia Że to bez sensu . Znowu sie załamałam ryczalam nie wiedziałam co robić . Pare dni pózniej spotkała sie ze mną płakała poweidziala ze najgorsze będzie jak kogoś znajdę jak bede szczęśliwa ze ona chce być sama odpocząć itp ze kocha nad zycie i rostalysmy sie tylko dlatego ze boi sie poweidziec prawdę rodzinie ze z nikim nie będzie taka szcZesliwa . Ze żałuje wakacji na które miałyśmy jechać . Wiec postanowiłyśmy jechać jak koleżanki odpocząć i wogole ona chciała ja chciałam . Spotkałyśmy sie półtora miesiąca temu na dworcu po bilety cały czas patrzyła na mnie dotykała moich włosów miała łzy w oczach . Pogadaliśmy powiedziała ze podjęła dobra decyzje Że nie jesteśmy razem Mówiła ze nikogo nie chce mieć Ze żadnego faceta nie chce ze im nie ufa ze dopóki mnie kocha to z nikim nie będzie ze musi odpocząć psychicznie i reszta bzdur ze ona sama nie wie czego chce od życia ze jest nieszczęśliwa ale nie wie czemu Jak pojechałam była zła na mnie bo powoedzialam przez telefon ze muszę znaleść kogoś ze muszę zacząć szukać kobiety bo zwariuje . Obraziła sie ze nie chce słuchać o tym wcale Że ja to boli itp napisała ze chce juz wakacje ze chce ze mną ze cierpi bo nasz związek był piękny . A w piątek napisała Że podjęła decyzje ze na wakacje nie jedziemy bo ma Swoje powody i mam jej nie namawiać bo to nic nie da . Zadzwoniłam co jest tego przyczyna powoedziala Że miała wydatki i wydała kasę na wakacje zapytałam czy poznała kogoś powoedziala ze TAK ze poznała faceta na dyskotece i Że byli na jednej randce nie wie czy coś z tego wyjdzie ale ze chce żyć normalnie ze dalej nie ufa facetom ale ze zycie ma jedno i nie będzie sie ukrywać przed wszystkim ze nie planowała tego ze tak wyszło . Wkur..... sie bo nie minęły nawet 2 miesiące a ona juz znalazła choć mówiła zupełnie coś innego ze nie ma gdzie pOnac faceta itp ze na dyskotece to tylko po jedno przychodzą faceci . Teraz mam takie siano w głowie nie moge przestać wogole myślec przeraża mnie to myśle jak oni sie całują jak spotykają ze on da jej może szczęście nie umiem sobie poradzić wogole pomóżcie mi bo zwariuje . Mieliście podobna sytuacje ? Jak sobie poradziliście ?

Gość gość
Może ktoś to skrócić w 2-3 zdaniach?

Gość gość
Pożyczki w 30 min na Twoje konto http://kredytyk.net.pl od 100zł do 200.000zł Odbierz pieniądze! - Chwilówki na Dowód bez zaświadczeń bik - kredyty przez internet, dla Firm - Kredyt na mieszkanie/hipotekę - Kredyt Samochodowy, pożyczka na dowód bez dochodów - kredyty pozabankowe, gotówkowe i konsolidacyjne Wypełnij krótki wniosek a my do Ciebie bezpłatnie oddzwonimy i przestawimy najlepszą ofertę dla Ciebie! Więcej różnych kredytów gotówkowych tu

Gość gość
A ja przeczytałam dokładnie i współczuję ci mocno bo każde rozstanie boli tak samo,myślę że dla Eweliny też było to rozstanie nie łatwe. Cóż mogę ci poradzić ? rozejrzyj się w koło.

A ja przeczytałam całe! XD Rzucenie kogoś tylko dlatego "bo co rodzina powie" to głupota, jeszcze jak jest się nastolatką na utrzymaniu rodziców, to zroumiem, ale dorosła kobieta zarabiająca na siebie? Gdybym ja miała słuchać rodzicow, to chyba bym skończyła w zakonie. Albo rzeczywiście panicznie boi się rodziców, albo to po prostu wymówka, może nie potrafi zaakceptować tego, że oprócz facetów podobają się jej również kobiety... A przynajmniej tak mogę przypuszczać czytając twoje wypracowanie.

Gość 43 cm w tricepsie
Nie wstyd ci zboczona lesbo?Naprawde nie wstyd ci być dewiantem?Masz cos takiego jak godnosc?Zboczenia sie leczy.

Gość gość
Ja sie juz sama pogubiłam w tym wszystkim nie wiem co mam robić czasem bym chciała powiedzieć jej znajomym ale po co skoro ona mnie nie chce

Gość gość
Taka zupełnie hetero to ona nie jest bo związała się z Tobą jakiś czas. Pewnie jest bi. Przykre to co powiem ale byłaś jej odskocznia, przygoda a związku chce pewnie normalnego z facetem i założyć normalna rodzinę. Tak to wyglada.

Gość gość
Nie wiem czy to dobry temat aby pisać o nim publicznie na tym forum bo jak sama widzisz nie znajdziesz w tych odpowiedziach nic dobrego, Jeśli mogłabyś to napisz na priv. zandalee-70@o2.pl

Gość gość
Sama jestem bi i podobały mi się też kobiety Ale nie traktowałam tego zbyt serio jako związku raczej jako przygode. Mam męża i dzieci i wiem że nie zrezygnowalabym z tego. Kobieta bi ma właśnie wybór z kim być ale przeważa decuyzja życia z facetem tak mi się wydaje.

10:34, czyli związek kobiety z mężczyzną jest normalny a kobiety z kobietą już nie?

Gość gość
Jak można publicznie wywalać takie babskie urestwo?

Gość gość
Skoro twierdziła ze jest najszczęśliwsza na świecie i ze kocha mnie nad zycie ale przerasta ja strach przed powiedzeniem rodzinie . Napisała do mnie ostatnio Żr jeśli uważam ze 3 lata była ze mną zeby zobaczyć jak to jest z kobieta to jestem głupia

Gość gość
No widzisz autorko i się przekonałaś że kobiety to suki XD

Gość gość
10.49 właśnie ze nie każdy. Związek kazirodczy też nazwiesz normalnym???

10:49, tak samo jak można dodawać codziennie setki tematów w stylu "nie mogę zajść w ciążę".

Gość gość
"Zwiazek" kobiety z kobieta jest tak normalny jak zwiazek brata i siostry,kobiety i konia czy mezczyzny i dziecka.To jest ten sam poziom co zoofilia pedofilia i kazirodztwo.Przykro mi.

Gość gość
11.00 może nie do końca ten sam poziom bo jednak kobieta z kobietą świadomie decydują się na związek w przeciwieństwie np do zoofilii czy pedofilii. Co jednak nie zmienia faktu że to nie jest normalne.

Gość gość
możecie tego nie akceptować i nie czytać jest wolność słowa mam Prawo robić ze swoim życiem co chce . Ja bede pózniej za to odpowiadać . A serca oszukać sie nie da . Jestem lesbijka nie mam sie czego wstydzić kocham kobietę to nie powód do wstydu . A wracając do tematu głównego to chciałabym zeby te myśli i miłość do niej minęła bo sie wykończę

Gość gość
11.17 bez urazy ale jakie plany na przyszłość? W tym kraju przecież takie pary nie mogą wziąć ślubu ani mieć dzieci. Mogą sobie żyć na kocią łapę to ich decyzja i sumienie. No chyba że na zachodzie.

Gość gość
Miałyśmy plany na przyszłość mieszkanie ślub Za granica takie były plany ona mówiła ze obiecuje ze zamieszkamy razem a jak mnie zostawiła to powiedziała ze myślała Ze tak będzie hahhahaha kur...... dałam sie oszukać to boli najbardziej ze zrobiła mnie w balona

Co wy macie z tymi dziećmi? Nie każdy chce mieć dzieci, nie ma odgórnego nakazu posiadania dzieci.

Gość gość
no właśnie chyba nie bardzo mnie kochała skoro zostawiła mnie . Jak sie kogos kocha to sie go nie zostawia . Ona mówiła mówiła ze kocha ze tesknie ze plany ze noe może żyć bezemnie ale takwodicznie nie było . Przez pierwsze 2 lata było idealnie idealnie !!!! Widziałam jej miłość . Pózniej zaczęła trenować zmienila prace mniej czasu dla nas ale dawałyśmy radę czułość była dopóki nie zaczęła mnie zostawiać

Gość Miasto Namysłów opolskie wojew
namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona jest znany z browaru namysłów

Gość gość
Autorko ta kobieta zachowała się ohydnie wobec Ciebie. Dziwię się że jeszcze szukasz z nią kontaktu. Mam nadzieję że szybko wyleczysz się z tej miłości do niej. Pozdrawiam.

Gość gość
Nie szukam kontaktu z nią juz wszystko przepadło spotyka sie z facetem niech żyje i cieszy sie być może jak sie przejedzie zrozumie co zrobiła podobno karma wraca . Jak wy byście sobie radziły ?

Gość gość
Nic już nie zrobisz. Musisz to przebolec i zapomnieć.