Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem lesbijka zostawiła mnie kobieta

Polecane posty

Gość gość
Mam ochotę na zemstę ciagle chodzi mi to po głowie

Gość gość
Minie ci może po roku, dwóch, może trzech ale w końcu nie będzie bolało. Mówię z własnego doświadczenia. Podobna sytuacja.

Gość gość
Zmień plec na faceta wtedy mozecie byc razem

Gość gość
Ja powiem Tobie żebyś sobie ją darowała ona jest hetero i tak będzie z chłopem... a po ile macie lat?? 18? takie zachowanie jak u nastolatek- masakra jakaś. Znajdz sobie jakoś kobietę homo i zapomnisz o niej.

Gość gość
znajdz sobie nową kobiete i po sprawie.

Gość gość
Jak chcesz się zemścić?

Gość gość
Poderwij jej faceta i będziecie kwita:-P

Gość gość
Przeczytałam to od początku do końca. Masakra. Jak w serialu brazylijskim. Raz chciała z Tobą być potem nie chciała i tak w kółko. Czemu dałaś się tak zwodzic? Albo że broniła ci się z kimś spotykać a sama się spotykala. No normalnie niezrownowazona jakaś ta twoja była. Nie masz czego nawet żałować. Kiedyś przestanie boleć może nawet szybciej niż myślisz. Życzę Ci szczęścia.

Gość gość
Ja mam 25 ona 24 . Za to co w sercu nie ma siły zeby zapanować zal ból tęsknota i nienawiści naprawdę sie staram . Ale ten jej stosunek do mnie ze ona po niecałych 2 miesiącach umawia sie. Facetami gdzie tydzień wcześniej sie zarzekała ze nie wyobraża sobie być z facetem to kur...... o co tu wogole chodzi bo ja sie pogubiłam . Czy ona wogole wie co mowi . Pojechała po bilety mówiła ze sie dicxekac nie moze a tydzień poniej ona nie jedzie juz Hahahhahahha wolne żarty

Gość gość
Obie jesteście glupie i puste i nie ze względu na orientacje.

Gość gość
To Rozwiń swoją myśl prosze

Gość gość
Wiem ze jestem głupia ze sie przejmuje powinnam mieć na nią wyj... a jakaś siła nie pozwala do końca

Gość Miasto Namysłów opolskie wojew
namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona jest znany z browaru namysłów

Gość Miasto Namysłów opolskie wojew
namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona jest znany z browaru namysłów

Gość gość

Gość gość
I bardzo dobrze. Lesbijki powinny byc gnojone. Spoleczenstwo nie ma z was zadnego pozytku. Nie potrzebujemy was. Wy potrzebujecie nas.

Gość gość
Generalnie pewnie było tak że chciała założyć rodzinę i mieć dziecko a nie każdy chce adoptowane byle by jakieś było. Może chciała swoje własne a więc zwiazek tylko z facetem. Biologii nie oszukasz. Aczkolwiek to nie zmienia faktu że zachowała się po świnsku bo to nie w porządku bawić się uczuciami kogoś innego. Te jej powroty i rozstania świadczą o tym że nie chciała tak żyć na zawsze.

Gość gość
43 w bicepsie ...dobrze , że żadna Cię nie chcę. Takie geny jak twoje nie powinny być przekazywane dalej

Gość gość
"Jestem lesbijka zostawiła mnie kobieta" No trochę dziwne by było, gdybyś będąc 100% lesbijką, miała chłopaka :D

Gość gość
Kobieta powinna być z kobietą, a meżczyzna z meżczyzną

Gość gość
Jak mogą pociągać meżczyźni ja tego nie rozumiem

Gość gość
Dobrnalem do polowy i dalej nie chce mi sie czytac tej telenoweli brazylijskiej. Autorko, lesbo! Tobie po prostu porzadnego wyroochania trzeba wielkim k***siskiem. Ty sie nie za babami ogladaj tylko wez se ze dwoch fagasow i niech cie podepna na dwa baty. Jak wezmiesz z polykiem majac jednoczesnie kootasa w pisdzie to od razu amory ci sie wyprostuja.

Gość gość
Spadaj zboczeńcu i dewiancie

Gość gość
To raczej związek dwóch bab jest dewiacja. Rozumiem jakiś krotki epizod w życiu ale mieszkać razem i planować związek dlugoterminowy? Przecież i tak jedna z Was musiała by pełnić rolę faceta prędzej czy później.

Gość gość
Widocznie tak ale nie rozumiem po jaka cholerę była ze mną wracała zostawiała przecież to jest robienie jaj z uczuć innego człowieka . Ona sama nie wie czego chce zawsze kiedy mnie zostawiała to mówiła

Gość gość
Tfu rzygac mi sie chcę na takie lesbijstwo

Gość gość
A mnir sie chce rzygac jak patrzę na fiuta :/// sorry chłopaki ale tacy jesteście anty homo a jak swoje kobiety w dup... walicie to jest Ok :)) przecież dupa to dupa . Otóż każdy ma prawo robić jak uważa jeśli nie krzywdzi drugiego człowieka wiec zajmijcie sie pedofilami gwałcicielami i zeofilami :)))

Gość gość
Cześć, spotkała mnie podobna sytuacja. Bardzo potrzebuje z kimś porozmawiać. Jesteś może z Warszawy?