Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DJ Hasco

Polecane posty

Gość gość

Witam. Czy może ktoś wyrazić opinie na temat DJ. Hasco . Przyjaciółka już podpisała umowę . Ale chciała by wiedzieć coś od Was na temat, prowadzonych zabaw muzyki. Z góry dziękuję za opinie . Pozdrawiam Agnieszka

Gość gość
Zdecydowanie na TAK :) Nie mogliśmy lepiej wybrać, pełen profesjonalizm od początku do końca, znakomite prowadzenie imprezy, super człowiek, każdy gość mega zadowolony :) Mamy nadzieje, że będzie jeszcze okazja, żeby się bawić na weselu prowadzonym przez DJ Hasco, DZIĘKUJEMY :)

Gość gość
Dj’a wybieraliśmy w ciemno i szczerze powiedziawszy lepiej trafić nie mogliśmy ☺bardzo przyjazny i pomocny dj, który potrafi rozkręcić towarzystwo super zabawami i pasującą pod wszystkie gusta muzyką. Odzwierciedleniem tego była zabawa do białego rana. POLECAMY!!!

Gość gość
Najlepszy i najfajniejszy DJ jakiego Kiedykolwiek spotkaliśmy. Organizuje super zabawy . Ogólnie rewelacja. Serdecznie polecam DJ HASCO :-)

Gość gość
Byliśmy na weselu pod oprawa muzyczna Dj Hasco i była super zabawa, muzyka dobrana bardzo dobrze, przejścia bez zgrzytów, i zamówienie na życzenie. DJ ma rękę i z pasja profesjonalnie podchodzi do imprez i gorąco go polecam.

Gość gość
Jeśli wesele to tylko z Dj Hasco! Obsługa muzyczna na najwyższym poziomie, a przy okazji rewelacyjna zabawa! Serdecznie polecamy wszystkim parom, a szczególnie tym, którzy wahają się pomiędzy wyborem orkiestry, a dj. Z Dj Hasco macie pewność, że wszyscy goście będą zadowoleni i będą się rewelacyjnie bawić! Współpraca z Nim to czysta przyjemność! Dziękujemy!

Gość gość
Mimo niechęci starszego towarzystwa, które nie uznaje Dj- a na weselu zdecydowaliśmy się na DJ Hasco! Nic nie cieszyło nas w tym dniu bardziej, jak uśmiechy na twarzach babci i dziadka, którzy nie schodzili z parkietu! Muzyka dobrana idealnie pod gości. Bardzo dobre oświetlenie podbiło wystrój sali

Gość gość
Szczerze polecamy. Profesjonalista. Dobrze dobrana muzyka, świetna konferansjerka, z wyczuciem i humorem. Świetna dykcja – co nie zawsze jest atutem osób prowadzących imprezy. Fajnie przeprowadzone zabawy (nasi goście potem “pożyczali” je na swoje wesela).DJ HASCO wyczuł bardzo dobrze nasze potrzeby, a to jest kluczowe. Każda para ma bowiem różne oczekiwania. I myślę, że DJ Hasco w każdej wizji wesela sprawdzi się bardzo dobrze.

Gość gość
Dj Hasco grał na mojej studniówce, ale pewna jestem, że sprawdzi się na kazdej imprezie. Ma niebywały słuch muzyczny! Obserwuje gości i ich nastroje i podłóg nich puszcza utwory, by człowieka nie zamęczyć:), ale i też nie zanudzić:). Urodzony człowiek do prowadzenia imprez!

Gość gość
na początku byłam sceptycznie nastawiona, woleliśmy zespół, siostra przekonała mnie, sama nie pamiętam jak do Dj i konkretnie do dj hasco. I wiecie, co - nie mogliśmy sobie lepiej wymarzyć wesela. Ten chłopak ma niepowtarzalny słuch muzyczny, wyczucie, optymizm. Urodzony wodzirej! Gdybym jeszcze raz miała planować wesele, nie zawachałabym się ani minuty dłużej. Pozdrawiam.

Gość gość
dj Hasco wie jak zadbać o oprawę muzyczną. Super operuje dźwiękiem, ale i światłem. Jego dekoracje świetlne na prawdę robiły wrażenie! Najlepsze show!

Gość gość
Nie wiem skad te pozytywne komentarze. Wg mnie porazka. Za duzo gadania malo grania. Jego zabawy zenada. Brak dystansu do siebie. Uwazal sie za gwiazde wieczoru a bardzo duzo mu do tego brakowalo. Muzyka zalezy od towarzystwa ale 3/4 wesela wiekszosc gosci przesiedzialo i mimp tego nie zmienil muzyki choc widac bylo przy jakiej ludzie sie bawia..... Glupie dyskusje z goscmi. Bo przeciez on tu jest gwiazda. Nie no porazka wiekszosc gosci nie zadowoponych........ Nie polecam naprawde w tej okolicy mozna znalezc fajnegp dj ale to z pewnoacia nie jest dj hasco

Gość Marianna

Dj Hasco grał u mnie na weselu i jestem osobiście bardzo zadowolona, dysponuje naprawdę szeroką gamą atrakcji, a taniec w chmurach czy balony z życzeniami bardzo mi się podobały, nie żałuje swojego wyboru ani trrochę. Muzycznie też bardzo fajnie, można było usłyszeć nowe kawałki tak jak i te starsze.

Gość Dominika

Ja też miałam przyjemność bawić się z DJ'em Hasco na jednym z wesel na których bylam i naprawdę bardzo podobało mi sie prowadzenie przez niego zabawy! Dużo ciekawych atrakcjach takich jak np. fajerwerki, które bardzo mi się spodobaly 😄

Gość Pati

O tak DJ Hasco to najlepszy wybór na każde wesele, balony z życzeniami, napis Love, a także ten cudowny taniec w chmurach to coś co wyróżnia go na tle innych weselnych grajków

Gość MalaMii

Podpisując umowę dokonała najlepszego wyboru na świecie, nikt kto współpracował z DJ'em Hasco nie żałował tego, wrecz przeciwnie wszyscy byli zachwyceni!

Gość Patrycja

Wybierając DJ'a Hasco masz gwarancje ,że Twoje Wesele będzie jednym wielkim hitem z wieloma cudownymi atrakcjami, ja korzystałam z jego usług i nie żałuję!

Gość Karolajna

Najlepszy DJ w Polsce! Bardzo szeroki wybór atrakcji z którym nie spotkałam się nigdzie indziej, byłam zachwycona

Gość Marta

Najlepszy możliwy DJ na wesele z bardzo dużą różnorodnością jeśli chodzi o muzykę czy zabawy, grał u mnie na weselu i to po prostu był strzał w 10 😄😄😄

Gość Robek

Na wesele tylko on! Nigdzie nie widziałem tylu atrakcji co u DJ Hasco 🙂

Gość Jenna

Z Hasco brak nudy zagwarantowany 🙂

Gość Krysia

DJ Hasco to naprawdę niesamowity człowiek, dzięki niemu spełniłam swoje marzenie o prawdziwym tańcu w chmurach, a muzyczne zaplecze posiada naprawdę duże, każdy znajdzie kawałek dla Siebie, a z piosenkami na życzenie nie ma najmniejszego problemu. DJ Hasco to naprawdę profesjonalny DJ, który wie co robić by wszystko wyszło idealnie..

Gość Elżbieta

Z DJ'em Hasco napewno nastąpi kumulacja pozytywnej energii!!! Prowadzenie na najwyższym poziomie,a repertuar marzenie . Nigdy na żadnej imprezie się tak nie wybawiłem.
Polecam !!!

Gość Martyna

Jak zależy Wam na dobrej zabawie to tylko DJ Hasco, nie ma sobie równych, a atrakcje jakie oferuje naprawdę są niczego sobie 🙂 Gdybym miała wybierać ponownie, nic bym nie zmieniała.

Dzięki Tomek! Zabawa z Tobą była najlepsza! Nie mam żadnych zastrzeżeń, oby jeszcze dane było Nam wspólnie się pobawić kiedyś, taniec w chmurach który poprowadziłeś był naprawdę obłędny i długo go nie zapomnę.