Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gigulina

Jaka spacerówka dla 6 miesięcznego dziecka?

Polecane posty

Gość gigulina

Witam, jaką spacerówkę poradziłybyście dla półrocznego dzieciątka???

Gość gość
Mutsy Nexo - jest super!

Gość gość
Sliczny ten wozek mutsy nexo, masz go? Dobrze się sprawuje? Ja bede kupowac taka spacerowke dla roczniaka, poki co na zime zostawiam z obecnego wozka (3w1). Dla mnie jeszcze super wozkiem jest elodie details stockholm. Ale cena tez powyzej tysiaka

Gość gość
Mam Nexo - kupiłam dla mojego 7-miesięcznego syna. Jeździmy nim już miesiąc i oboje jesteśmy bardzo zadowoleni. Długo się wahalam nad wózkiem ale w końcu zrobiłam tak, jak mi wiele osób radzilo - używana tania gondola na początek a potem zainwestować w lepszą spacerówkę. I mnie to strzał w 10. Nexo jest lekka, łatwo się składa no i oparcie rozkłada się na płasko.

Gość gość
Dla takiego dziecka spokojnie możesz kupić amelis super six, bardzo lekką, fajną spacerówkę która łatwo się składa i równie łatwo możesz zrobić z niej wygodną i bezpieczną gondolę dla półrocznego dziecka

Gość gość
Witam Zależy wiele od auta, którym się poruszasz. Ja miałam mutsy po córce 3w1 Zostawilam go również dla syna. Jednak mój mały juz w 2 miesiącu był przełożony do leżącej spacerowki. Płakał w gondoli tak mocno, że tragedia. Wstyd było z nim chodzić. Niestety mam Punto i nie miałam możliwości wozenia tak dużego wózka ze sobą. Często podróżuje. Kupiłam espiro metro mała spacerowke składana w parasolke, która nawet w puncie zajmuje malo miejsca. Jest ok. Mały zadowolony :-)