Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszkakace

Mam w domu tyrana

Polecane posty

Gość myszkakace

Żyje w związku bez ślubu od 9 lat. Od dłuższego czasu wogole nie potrafimy się dogadać kłótnie są na dniu codziennym i tzw głupotę bo np nie odebrałam jego tel bo wróciłam później niż mówiłam. Kiedyś już dochodzi do kłótni obwinia mnie dosłownie o wszystko jestem poprostu zerem daremne fałszywa zła matka żona i kochanka.ubliza mi przy dzieciach nawet w spr dotyczących łóżka do dzieci potrafi pod czas kłótni kiedy to u spokajam mówię zamknij się bo dzieci słuchają to on niech słyszą jaką mają p**********a matkę. Nie wytrzymuje się psychicznie poprostu.

Gość myszkakace
Kiedy wychodzę np do koleżanki to jeśli powiem ze będę np o 20 to muszę być na czas bo raz zdarzyło mi się wrócić później to jak wróciłam do domu miałam awanturę taka jakby cała nic mnie nie było twierdził wtedy ze go oklamalam ze ja wogole nie byłam u kolezanki tylko ona dała mi alibi. Jak tel nie odbiore np kilka razy bo jestem w pracy i nie zawsze mam możliwość to jak w końcu odbiore to pierwsze słowa jakie słyszę to czy ty Kurwa umisz odebrać telefon. Mało tego zrobił się z niego jak to się mówi nimfoman? Ja poprostu nienawidzę zostawać z Nin sama w domu bo on każda wolna chwilę chce tylko na to wykorzystać.idę no na strych wieszać pranie to on przychodzi do mnie i chce tam jak mówię ze to się obraża o za czy A się ublizanie ze inną babą to by się cieszyła ze jej chłop chce.ostatnio miała. Taka sytuację dzieci poszli na plac zabaw zostałam sama w donu z nim zrobiłam kawę i usiadłam myśląc ze odpoczne chwilę po czym on powiedział do mnie wiesz ze będziesz zaraz brana.mi to się zaraz płakać chce bo wiem ze gdy odmowie skończy się awantura. Protedtiwalam ale nie miałam wyjścia...pech chciał ze córką przewróciła się na rowerze i dzieci po 10 min wrócił do domu dzięki czemu on nie dokończył swojej przyjemnośc***atrzyłam córkę bo sos dobrze się potlukla i biedna nie chciała już iść na dwór a on z nerwami do tych dzieci nic ci nie jest mama Cię umyka i idź na dwór.biedna nie chciała ale z płaczem poszła z synem na dwór on oczywiście nie dokończył bo pokloclam się z nim ze wyrzuca na siłę dzieci z domu żeby tylko mnie przelecieć.teraz w sobotę rano poszłam do kosmetyczki wracając nie odebrałam jego tel bo nie słyszałam poprostu weszłam do domu a on już z nerwami do dzieci i do mnie.zapytałam co zaś rzuca nerwami.A ze dzieci szykowali się na działkę do mojego brata to on obrócił kota ogonem i mówi do mnie przy dzieciach co specjalnie chcesz się kłócić bo wiesz ze jak dzieci wyjdą to będę chciał Cię wydupcyc. Przed synem było mi tak wstyd on ma prawie 14 lat a on tak Mnie poniza.

Gość gość
na pewno kafeteria znajdzie ci nowego męża albo staremu obije pysk, ludzie ogarnijcie się

Gość myszkakace
Druga sprawa o wszystko czepia się dzieci syn jak chce się iść kąpać wieczorem to on mówi po co się będziesz szedł kąpać jak rano w staniesz po nocy przepocony okapiesz się rano jak chce się iść kąpać rano to mówi trzeba się było wieczorem okapac A jak już się kapie to on lubi sobie posiedzieć pod prysznicem to zawsze no ile się będziesz kąpać potem wody pełno.córka zaś najlepiej jakby poszła do jakiejś koleżanki czy ktoś przyszedł do niej bi jak się jej nudzi TP każe im iść na dwór a oni wtedy idę na taką ławeczka obok której jest fontanna i tam siedzą. Jak wrócą do domu po godzinie To muszą wyslucbiwac ze co o za dzieci inne to latają od rana do wieczora.Aaa tak mi szkoda tych dzieci