Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój mąż powiedział mi że "wyładniałam" po 10 latach małżeństwa

Polecane posty

Gość gość

Mam 31 lat.10 lat po ślubie. Generalnie to się zdziwiłam i nie wiem co o tym powinnam myśleć. Mąż wylewny nigdy nie był. Czy mam rozumieć to raczej jako komplement, czy raczej skoro "wyładniałam" to może wcześniej byłam brzydka? Kurde gdyby powiedział, że "ładnie wyglądam", to bym się ucieszyła, ale takie coś, to sama nie wiem. Jak wy to widzicie?

Gość gość
Trzeba bylo go zapytac o co mu chodzi. Dziwny masz problem.

Gość gość
To znaczy że Cię kocha. A że baran jakiś to powiedział tak a nie innaczej.

Gość gość
Ale czy można wyładnieć w wieku 31 lat?

Gość gość
Mozna.S Sama jako 20 latka nie zachwycalam wygladem a z wiekiem sie "poprawialam" i wygladam o niebo lepiej (to nie tylko moja wlasna opinia ale i otoczenia ) : mam swoj styl, ladna cere, zadbane wlosy, paznokcie i jestem zawsze wyspana :P ... a nie jak w wieku 20 lat caly czas po imprezie ;) :D

Gość gość
Ja mam teraz 25 i sama widze, ze jestem ladniejsza niz w wieku 20lat. Nie robie nic wielkiego z soba, po prostu rysy nabieraja ostrosci i u mnie to jest pozytywne. Wiec całkiem mozliwe, ze bede jeszcze ladniejsza w wieku 30lat - co nie znaczy, ze bede wygladac mlodziej ;)

Gość gość
Moze lrpiej sie malujesz,czeszesz,masz lepsze ciuchy Naprwni nie wygladasz mlodziej,ale moze umiesz dbac o swoje atuty

Gość gość
może jest po prostu szczery :D ja na pewno nie wolałabym być młodsza - w sensie nie chciałabym ani wyglądać tak jak gdy miałam 18 czy 20 lat, ani tak się czuć, nie wspominam dobrze tego "super" okresu "beztroski" i studiowania. x jestem obiektywnie ładniejsza bo: wyprostowałam zęby (aparat) mam zdrowe włosy (kiedyś rozjaśniałam, teraz używam farby bez amoniaku - brąz) wyleczyłam trądzik, to było najgorsze, teraz mam cudowną cerę (Izotek) znalazłam swoją pasję (pole dance) pracuję, zarabiam, mogę kupić to na co mam ochotę (w granicach rozsądku rzecz jasna :D ) wyprostowałam garbaty nos - Radiesse ( Hydroksyapatyt wapnia), x no trochę trzeba było pomóc naturze, nie była łaskawa :P mam 27 lat i nie - nie chciałabym być młodsza, bo byłam nieszczęśliwa.

Gość gość
widać że jesteś z nim szczęśliwa. płacz i złość piękności szkodzi

Gość gość
Ha ha to brzmi dokladnie jak te kawaly! - jak wygladam? - dla mnie jestes najpiekniejsza! - znaczy dla innych nie jestem ladna? -Nie,nie rozumiesz. -Sugerujesz ze jestem glupia? -Nie..... -Brzydka, glupia i moze jeszcze gruba?!Foch!

Gość gość
No dobra wiem, że mam fajnego męża. I w ogóle to ma racje, bo dużo lepiej czuję się w swojej skórze teraz niż 10 lat temu i lepiej też wyglądam.

Gość gość
znaczy szykuje się anal penetrator

Gość gość
A może ostatnio byłaś jakaś przemęczona, przepracowana i wyglądałaś niekorzystnie, a teraz odpoczęłaś i wyglądasz lepiej?