Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość727191

Dlaczego on milczy?

Polecane posty

Gość gość727191

Jestem z chłopakiem w początkowej fazie związku, mam 20 lat, a on 24 (miał jedna dziewczynę 7 lat wydawało mi się, ze jest na tyle dojrzały, ze potrafi stworzyć poważny związek) Na początku było między nami idealnie, zabiegał o spotkania i kontakty, a teraz po pierwszym miesiącu zauważam zmiany. Przestał pisać tak często, niby spotykamy się prawie codziennie, najdłuższa przerwa narazie to 2 dni, jednak mi brakuje tych rozmów w ciągu dnia na komunikatorze jak wcześniej, ostatnio doszło do tego, ze nie odzywał się cała niedziele po czym na następny dzień napisał co u mnie jakby nic się nie stało i zaproponował spotkanie. Może to śmieszne i dziecinne, jednak brakuje mi kontaktu, a widzę ze on nie potrzebuje stałego kontaktu ze mna i nie mamy o czym pisać, a wiem ze jest przyklejony do telefonu. Jak się spotkamy jest dobrze, jest czuły. Nie wiem jak rozumieć ten brak zainteresowania? Pomocy!!

Gość gość
Mam podobnie. Tylko ze moj jest w moim wieku. Chyba musimy im dac za sobą zatęsknic :)

Gość gość
Mnie się wydaje że jest on poprostu już do ciebie przyzwyczajony . Nic złego się nie stanie tylko poprostu wielu odbiera przyzwyczajenie w inny sposób , pozdro ;)