Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to oznacza ciążę?

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich. Dzis powinnam dostać okres. Nie dostałam. Przed chwilka zrobilam sobie test i nie wiem czy moge sie juz cieszyc czy nie ? zdjecie do oceny : https://m.fotosik.pl/zdjecie/57619e14e5d9804a Dodam tylko ze jak juz wyzej wspomnialam test robilam popoludniu, z racji na upał pilam dzis dosc sporo i jeszcze na ponad godzine przed wykonaniem testu sikalam.

Gość gość
U mnie pierwszy test wyszedł podobnie. Dwa kolejne już z mocnymi kreskami :) a teraz mam tu obok synka, który próbuje zjeść swoją rączkę ;)

Gość gość
Ja tak miałam i byłam w ciąży :-)

Gość gość
ej a ja mam takie pytanie od 3msc biorę tabletki anty i w ostatnio zapomniała mi się trzy dni pod rząd tzn biorę codziennie wieczorem te zapomniane brałam rano na czwarty dzień zapomniałam wogole dzisiaj rano wzięłam dwie naraz bo wczoraj ani jednej wczoraj był się s eks i wytrysk pytanie czy jest możliwość ciąży?

Gość gość
Kurcze strasznie bym chciala zeby te dwie kreseczki mimo ze druga jaśniejsza oznaczaly ciaze. Zastanawiam sie tylko wlasnie czemu ona jest taka jasna ...

Gość gość
Wczesna ciąża dlatego ja tak miałam prawie 5 tydz

Gość gość
A czy pora wykonania testu, ilosc wypitych napojow w ciaga dnia i czestotliwosc chodzenia toalety moze miec rowniez wplyw na intensywność koloru kreski testowej ?

Gość gość
Nie napewno nie.jesteś w ciąży

Gość gość
Jak najbardziej ciaza. Gratuluje :) ja tak mialam 3 razy :D mam trojeczke brzdacow :D

Gość gość
Ale z tym wplywem to mialam na mysli ze przez to ze mocz jest bardziej rozcienczony niz np ten poranny to stezenie hcg jest mniejsze i dlatevo slabsza kreska ?

Gość gość
A powidzcie dziewczyny czy ktoras z Was miala dziewczynke z ciazy ktora wynikla z seksu w dzień owulacji ?

Gość gość
Jest jasna bo ciąża wczesna i robiony test nie z rannego moczu .

Gość gość
Ja 2 razy w owulacje chlopiec a za trzecim razem nie wiem kiedy zaszlam i mam corke.

Gość gość
Czyli moge sie tak po cichutku cieszyc ?