Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lila192

Chłopak zerwał ze mną z powodu seksu..

Polecane posty

Jesteśmy razem od roku i do tej pory wszytko między nami było dobrze a nawet świetnie można powiedzieć.. wiadomo że się kłócimy jak to w każdym związku ale dobrze się dogadujemy i spędzamy razem każdą wolną chwilę, ale od jakiś dwóch tygodni mój chłopak cały czas mówi tylko o tym dlaczego tak rzadko dostaje orgazm kiedy się kochamy i on uważa że to jest jego wina że się do tego nie nadaje.. ogólnie trudno jest mi dostać orgazm podczas kochania bo trzeba się trochę nad tym "napracować" pomimo że jest mi dobrze kiedy to robimy.. więc to bardziej moja wina a nie jego. Właśnie z tego powodu że mną zerwał przez smsa... Dzień wcześniej powiedział że jestem tą jedyną i tak bardzo mnie kocha że zrobił by dla mnie wszystko.. co o tym myślicie? Czy to jest normalne? Czy tak powinno być? On uważa że tego nie da się naprawić i że nie chce się przy mnie blaznic pomimo tego że ciągle mówię mu że nie ma się czym przejmować i że wszystko można naprawić, tylko musimy się razem postrac. Czy tak powinien postapic ktoś kto mówi że kocha Cię nad życie? Ja już jestem bez sił i nie wiem co o tym myśleć i czy pozwolić mu tak po prostu odejść..

Gość gość
może za luźna dla niego jesteś, a może tylko byłaś za łatwa?

Gość gość
Za dużo się masturbujesz i dlatego fiutkiem nie daje rady narzucić takiego tempa :-)

Gość gość
da się naprawić - wszystko przed tobą. Nie przejmuj się poszukaj takiego, który na prawdę będzie cię kochał. Z tego co piszesz powinien skupić się na pieszczotach łechtaczki. Ew możesz spróbować sama masturbacji przez pobudzanie łechtaczki w wówczas zorientujesz się jaki typ pobudzania daje najlepsze efekty. Generalnie nie ma dwóch takich samych kobiet i każda wymaga trochę innego pobudzania. Dlatego doświadczeni partnerzy powinni umieć to wyczuć i tak działać aby kobieta odczuwała satysfakcję