Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

o co chodzi teraz z tymi protestami

Polecane posty

Gość gość

Dotyczącymi sądów? Jestem zielona w tym temacie bo na codzień nie interesuje się polityka .niech mi ktoś w kilku zdaniach stresci.

Gość gość
Kiedy się komuś wyrywa koryto spod ryja zawsze będzie protest

Gość gość
Jesteś aż tak prosta czy tylko udajesz? Inteligentni ludzi dużo czytają ,mają te telewizory a ty chyba nie mieszkasz buszu?

Gość gość
Protestuja komunisci, ze ich sie od sadow odsuwa

Gość gość
[19:36 Nie mogę sobie przypomnieć by poprzednie "koryto" jezdziło takim brykami jak obecne,i to kazde z osobna podjeżdża innym a Owsiak zbiera od narodu pieniądze na potrzeby Sł,Zdrowa,bo państwo na nie nie ma.

Gość gość
Komuna to teraz się szykuje

Gość gość
No wlasnie tez nie czaje. Nie chodzi o to, ze nie wiem jakie beda zmiany (choc na pewno nie wszystki) chodzi o to, ze te zmiany zwyklego smiertelnika nie dotkna na codzien. Rozne ustawy przechodzily i nikt nie protestowal, a zmiany te mialy wplyw na nasze codzienne zycie (wplyw - znaczy na gorsze, zeby daleko nie szukac - rozpieprzenie kolei polskich). Moim zdaniem teraz to jakas prowokacja jest. Ktos tych ludzi nakreca zeby poszli. Widzieliscie te dzieciaczki paroletnie z tymi haslami! Ja majac 5 lat to bylam zainteresowana kiedy bedzie nastepny Piatek z Pankracym :classic_cool:

Gość gość
Od kilkudziesięciu lat sądy, sędziowie i całe sądownictwo było nietykalne i nie poddane żadnej reformie, zasiedzieli się na stołkach i jak sami siebie nazywają są kastą ponad wszystkim i wszystkimi. A te ustawy miały zrobić rewoltę, więc podniósł się szum, bo przecież taka prezes sadu najwyższego straciła by posadkę za 10tys zł, a sama powiedziała że nawet za te 10 tys ciężko sędziom wyżyć.

Gość gość
masz ciasną głowe i nie pojmiesz,a to proste jak świński ogon.

Gość gość
Protestuja i jedyne co potrafia powiedziec, to ze "w obronie demokracji". Nie wiem czy ktokolwiek z tych protestujacych (nie mowie o tych co nakrecaja protesty) jest w stanie powiedziec przeciwko jakim zmianom konkretnie protestuje... Zeby nie bylo - przy okazji zmienia sie tez Prawo wodne - zmiana ta dotknie nas na codzien - kosztowo. I jakos nikt nie protestuje, bo ta ustawa miala juz dawno wejsc (za PO tylko skrewili w tym zakresie)

Gość gość
Sędzia z pensją 10 tys a pani z PiSu w radzie nadzorczej PZU 90 tys.suuper tak trzymać,oj ciemny narodzie:)

Gość gość
a ty myslisz, ze jakby tak pani byla z PO to by zrezygnowala z czesc***ensji na rzecz biednych dzieci, czy jak? :D

Gość gość
gość dziś Sędzia z pensją 10 tys a pani z PiSu w radzie nadzorczej PZU 90 tys.suuper tak trzymać,oj ciemny narodzieusmiech.gif x Nie rozumiesz, ona biadoliła że za 10 tys nie mają jak przeżyć, a ciemny to jest ten naród co mimo tego że sam ledwo co zarabia, poszedł tak strasznie bronić tych sędziów żeby dalej te swoje 10 tys PODSTAWOWEGO uposażenia dostawali

Gość gość
Nie musi nikt rezygnować ale pytam dlaczego 90 tys i za co,za pierdzenie w stołek? Sędzie przynajmniej musi przeczytać setki stron akt a ona? Jaki problem zebrać pieniądze na umierające dziecko a tu daje się kobiecie taką kasę że w głowie się nie mieści.Chory kraj

Gość gość
I bardzo dobrze,im się należy!!! myśl głową a nie tym co masz niżej

Gość gość
19:54] Wg niektórych matołow to sędzie powinien zarabiać 1500zł a ludzie lepszego sortu 20x więcej,w końcu mają inne żołądki