Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martyna 1991

Ankieta dla kobiet pilne!

Polecane posty

Witam, ma na imię Martyna i przeprowadzam ankietę na temat: "wygoda czy zdrowie - co jest ważniejsze dla kobiet" i proszę Was o pomoc. Odpowiedzcie na kilka pytań odnośnie zakładania nogi na nogę przez kobiety. Oto pytania: 1. Czy lubicie siedzieć z krzyżowanymi nogami? 2. Jeśli tak to dlaczego? 3. Ile godzin dziennie średnio tak siedzicie? około :) 4. Gdzie? ( praca, szkoła, dom, imprezy ze znajomymi, itp.) 5. Jak często zmieniacie nogę? 6. Czy macie świadomość, że taki tryb siedzenia jest szkodliwy? 7. Czy zwraca wam ktoś no to uwagę? 8. Czy ktoś każe wam tak siedzieć? (wiem, że niektóre szefostwo w pracy wymaga tego od swoich pracowników) Możecie także podzielić się ze mną swoimi innymi zastrzeżeniami. Będę wdzięczna za Wasze odpowiedzi i opinie. Pozdrawiam.

Gość gość
Ja mam pytanie do ciebie ? Jesteś dziewicą?

Gość gość
Szkoda, dziewice wygineły jak dinozaury

Gość gość
Nawet chciałam wypełnić tą ankiete, ale to niemożliwe bo nigdy czasu nie mierzyłam, ani nie zwracam uwagi jak czesto nogi przekładam

Gość gość
Byłem ciekawy

Gość gość
Podaj numer tel to powiem ci z ta noge na noge ;)

Gość gość
Daj mi Noge Daj mi Noge Bo bez nogi rzyc nie moge

Gość bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzyk
A dlaczego to takie pilne?

Gość gość
1. ale wszystkie rodzaje skrzyzowania nog czy noga na noge? Jak noga na noge odpowiedz brzmi - niekoniecznie. 2. Siedze czasem jak malo miejsca na nogi jest 3. ok. godzine w sumie moze 4. Praca najczesciej, jak wypada sie wyprostowac, a nie wywalac nogi na kompa czy cus :P 5. co chwile! 6. Ja niespecjalnie ale pewnie moj organizm. Jak mi niewygodnie znaczy, ze to nie do konca zdrowe. 7. Wrecz przeciwnie. To raczej jest uwazane za dosc kulturalny sposob siedzenia. A kto sie twoim zdrowiem przejmie jak nie ty sam. 8. Na szczescie nie. Ale jednak przyjmuje taka pozycje jak szefostwo sie pałęta.

Gość gość
Musiałabym chodzic ze stoperem przez miesiac,zeby odpowiedziec na te głupie pytania.

Gość MARTYNA 21
MASZ W TEJ CHWILI ZADZWONIC DO MNIE SUKO

Gość MARTYNA 21
pozyczac bylo komu co a oddac ha i nie powiem na co dzwon szmato

Gość MARTYNA 21
masz 5 minut na telefon jak nie to przyjde z jarkiem ankieciaro wiem ze jestes w domu suko

Gość Oliwcia96
Nie wiem czemu piszecie takie rzeczy. Jakby był dla was problem odpisać na kilka pytań. Ankieta nie jest głupia, w swoim życiu widziałam bardziej bzdurne pytania. Ja z kolei uwielbiam tak siedzieć z nogą na nogę. Też słyszałam, że to nie zdrowe, ale jakoś nie umię inaczej. Większość czasu zdecydowanie, szczególnie, że mój chłopak tez lubi jak tak siędzę więc jak spędzamy razem czas to koniecznie mam przełożone nogi. Gdzie? Miejsce nie ma znaczenia. Pracuję w pewnej sieci komórkowej i większość czasu to praca siedząca. Często też zakładam sukienki i spódniczki mini ( w pracy zazwyczaj koszula, spódniczka,jasne rajstopy i szpilki.). Dodam, że szefostwo nie wymaga tego od nas. Czy zmieniam nogę jak siedzę? No tak przy dłuższym siedzeniu w jednej pozycji cierpną nogi. Choć w pracy co jakiś czas wstaję więc moje nogi mają chwilkę wytchnienia:). A praktycznie zawsze zakładam lewą nogę na prawą. Gdy cierpną to zmieniam. Ale nie za często. A nie niejednokrotnie zdarzyło mi mocno katować moje nogi. Ostatnio na szkoleniu: 6 godzin z 15 minutowymi przerwami co godzinę - przełożona lewa noga na prawą non stop, walentynki podczas seansu filmowego z chłopakiem 3,5 godziny bez zmiany ( krótka mini i ciemne rajstopy odcinane). Późnej zmieniłam na prawą nogę na lewej bo już nie mogłam wytrzymać 2 godziny już do końca. Dodam, że w pracy częściej zmieniam. Czuje odrobinę dyskomfort gdy wstaję przy klientach i mam odciśnięte czerwone ślady na nogach. Moja koleżanka z prscy też nie oszczędza nóg i cały czas je przekłada tylko zmienia często. Ale moje nóżki naprawdę mają ze mną ciężko:). Mam nadzieję, że pomogłam.

Gość gość
0/100

Gość gość
Nie pomogłas Oliwcia96 jeszcze nazwij się ciapcićka to bardziej zdrobniale