Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kupował ktoś kiedyś skuter z marketu?

Polecane posty

Gość gość

Bo mam taką sytuację, że kupiłem skuter drogą internetową (niezbyt chyba przemyślana decyzja ale się stało) i nie mogę go zarejestrować bo babka w okienku w Urzędzie wymagała nr VIN na fakturze VAT którego tam nie mam oraz, oświadczenie, że dany sklep jest dealerem marki tego skutera albo, że występuje pomiędzy sklepem a producentem umowa handlowa. Szlak mnie trafia z tym, napisałem do sklepu w tej sprawie i czekam na odpowiedź. Czy ktoś może się spotkał z czymś podobnym?

Gość gość
jak zwykle nikt

Gość gość
skoro tak mowisz to spoko, to ich zakichany obowiązek, ale generalnie nie polecam electro.pl

Gość gość
Zipp toros el rio

Gość gość
Kymco lepsze

Gość gość
Wiadomo, że lepsze i pod warunkiem, że się ma więcej kasy

Gość gość
Skontaktuj się z prohealth.pl. Zamawiałem u nich skutery elektryczne tacie i mamie pod różne potrzeby. Od dwóch lat zero problemów serwisowych. Bardzo dobre odpowiedzi na maila przed zakupem pojazdu. Karty techniczne od ręki. Starają się faktycznie pomóc człowiekowi. Wyjaśniają, czy w danych warunkach skuter elektryczny się sprawdzi. Jestem bardzo zadowolony, że na nich trafiłem. Wcześniej nawet o takich pojazdach nie miałem pojęcia. Dopiero życie wymusiło zainteresowanie.