Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chlup

Gusta się zmieniają?

Polecane posty

Gość Chlup

Znam dwie osoby, których gust nie zmienił się od wielu lat (od czasów nastoletnich dokładnie). Mój zaś zmienia się stopniowo, ale w rezultacie lubię niemalże zupełnie inne rzeczy niż kiedyś. Jak jest z Wami?

Gość gość
W sumie gust mi się może troszkę zmienia, ale tylko w niektórych kwestiach. Przykładowo kiedyś nie znosiłam rodzynek (jedynie te w czekoladzie były dla mnie jadalne, a tak to wygrzebywałam je z babcinych ciast itp), a teraz mogę zjeść np. musli z dużą ilością rodzynek (Gourmet z kauflandu), naleśniki z serem i rodzynkami (z biedry), lody Grycan malaga (przepyszne, chociaż akurat gdyby tych rodzynek było mniej byłyby jeszcze lepsze), różne lody bakaliowe... Inny przykład to groszek, kiedyś zawsze wygrzebywałam groszek z sałatki jarzynowej (a jak robiła ją moja mama to zamiast groszku dawała kukurydzę), a na stołówce szkolnej wyjadałam samą marchewkę jak był groszek z marchewką. Teraz mi on nie przeszkadza. Ciuchów mam jeszcze sporo z liceum (a nawet gimnazjum), mieszczę się w nie i jakoś tak mi został ten styl. Ubrania w innych stylach mi się podobają, ale ja się czuję najlepiej w stylu sportowym/casual. Gust muzyczny... zmienił się trochę. Teraz lubię bardzo różną muzykę, rap jazz klasyczną pop rock soul... W gimnazjum miałam fazę na Jacksona i tylko jego słuchałam.