Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak kulturalnie zerwać z chłopakiem

Polecane posty

Gość gość

No cóż stało się to co się stało nic do niego nigdy nie czułam. Udawałam mu miłość 3 miesiace bo nie miałam z kim pójść na wesele.Ale z nim nie widzę przyszłości,studiuj***adziewny kierunek po którym zarobi może 3000 zł. Ja oczekuje od faceta czegoś więcej. Ok, do rzeczy. Jak z nim zerwać aby jak najmniej cierpiał? On się chyba zakochał. Troche mi go żal.

Gość gość
Nie da się zerwać delikatnie... Najlepiej zrób to zaraz jutro ostrym cięciem. Zaboli, a potem zacznie sie goić. Inaczej będzie się ślimaczyło i bolało bardziej. Nawiasem mówiąc niezła z ciebie ku//rewna.

Gość Skromna Ja
0/10 :classic_cool:

Gość gość
Obcią/gaj mu tak żebu jajka go bolały i za każdym razem gryź mocniej, dodaj też że musicie uważać bo neurolog zdiagnozował u ciebie szczękościsk :-D

Gość szry
moze i 3000, a liczysz na ile? 5000? 7000? a co masz do zaoferowania? zarabiac bedziesz chociaz te 3000 sama? miss regionu chociaz jestes? miss polonia? czy zwykly k*******n o zbyt duzym o sobie mniemaniu? WEZ Z NIM ZERWIJ SZYBKO I OSTRO. Powiedz mu prawde, to cos tutaj napisala, iech sie przynajmniej krotko gosc meczy. Prawda jest generalnie najlepszym lekarstwem, szczegolnie jesli gorzka, reszte zalatwi czas.

Gość gość
Poczekaj lepiej do pierwszej wypłaty bo jak dostanie na łapę 6000 to co zrobisz? Zadzwonisz i powiesz żartowałam misiu