Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziś koło mojego domu samochód potrącił dziecko z babcią

Polecane posty

Gość gość

Co za tragedia :( 10 metrów od domu byli.Szli chodnikiem prawidłowo a dwóch idiotów ścigalo się samochodami i jeden wjechał na chodnik i wbił ich w metalowe ogrodzenie.Chłopczyk 2 lata w wieku mojej córki ;( Stan krytyczny co za dramat dla rodziny

Gość gość
W JAKIM MIESCIE? u mnie tez zima pod sklepem w biedna babcię wjechał jakis debil, strasznie pędził, zgineła na miejscu, kilka godzin lezała jeszcze we krwi na tej ulicy, bo czekali na prokuratora. a ludzie na forum miasta tylko kretynskie gadki, i strojenie zartów...

Gość gość
Pod Krakowem.Masakra.Dziecko zabrał helikopter ale od razu powiedzieli że stan krytyczny.Ksiądz zdążył dać ostatnie namaszczenie ;(

Gość gość
a babcia? U mnie tzn w Poznaniu pare lat temu tak zgineła rowerzystka, stała na chodniku, i tez samochód pedzący w nia wjechał.. Człowiek nigdy nie zna dnia ani godziny...

Gość gość
Dlatego nienawidzę ludzi bez wyobraźni!!! Ja ja ja ja ja tylko to się liczy! Dobrze, że nie mam takich w otoczeniu!

Gość gość
Babcia też stan krytyczny ;( Ogromna tragedia :(

Gość gość
Straszne to jest. Oby jednak z tego wyszli.

Gość gość
Wiadomo cos na temat tego maluszka?

Gość gość
Niestety nic nowego niewiadomo ;(

Gość gość
takich debili powinno sie skazać za umyśle zabójstwo na długie lata więzienia.

Gość gość
Spójrzcie teraz na swoje dzieci i powiedzcie im że je kochacie. To strasznie boli. Maleńki chłopiec. Nie jestem w stanie sobie wyobrazić co czuje jego matka.

Gość gość
Chlopiec zmarl :( Spij spokojnie aniołeczku, wyrazy wspolczucia dla rodzicow

Gość gość
Chłopczyl zmarł ;( ;( ;(

Gość gość
śpij spokojnie kochany aniołeczku.

Gość gość
O boze co z tym morderca ? Uciekl z miejsca ? Sluchajcie u nas w Mlawie 2 sprawy. Jeden chlopak zabil dziewczyne przy ul Kopernika na pasach jechal pod wplywem narkotykow 180km/h rowniez sie scigal. Dostal smieszna kare 2 lat pozbawienia wolnosci. Dziewczyna 18 lat. Rodzice caly czas zostawiaja znicze i kwiaty na miejscu smierci. Druga sytuacja bardzo mlodziutka dziewczyna potracila malzenstwo (nauczycielka i dziennikarz) na pasach. Kobieta smierc na miejscu, mezczyzna uszkodzony kregoslup. Nie wstawiala sie w ogole na sprawy, bo tak jej doradzila pani adwokat rozwadowska. Kompletna olewka na sprawe i rowniez smieszny wyrok w zawiasach. U nas sad jest bardzo skorumpowany. Bardzo latwo przekupic. Podobno rodzice jednego i drugiej z mordercow poprzekupowali cala sitwe.

Gość gość
I tak egzaminatorzy na prawo jazdy nie lubią jak ktoś jest niepewny siebie i bardziej patrzą żeby udupić takiego, żeby nie zdał, a cwaniakowi z przerostem ego zawsze dadzą prawko bo ma pewne ruchy, a może właśnie ten niepewny siebie jest mniejszy zagrożeniem dla ruchu bo w naturze ma ostrożność i jechałby wolno, a cwaniak będzie droge traktował jak park rozrywki i patrzył, żeby się popisywać

Gość gość
Zgadzam sie, bo ta dwojka mordercow o ktorych pisalam pewni siebie rozpieszczeni. Bachory.

Gość gość
Bez wątpienia tragedia:( gnoje bez wyobraźni:( na roboty do kamieniołomów ich! Ale wypowiem sie tez, ze ludzie - piesi nie myślą, przede wszystkim starzy... Wczoraj ide ulica i starsza baba z rowerem przebiega przez pasy. Nie patrzyła co robi i wbiegła facetowi prawie pod koła! Na szczęście nie jechał szybko i zdołał Ja wyminąć:O a ona łazla i sie śmiała głupio:O dobrze ze nic sie nie stało, bo przez głupotę durnej baby odpowiedziałby oczywiście kierowca:O