Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Wy tez tak macie ?

Polecane posty

Gość gość

Zakochalam sie w chlopaku , ktory totalnie nie jest w moim typie. Niestety zakochałam się NIESZCZĘŚLIWIE .. minęło już kilka lat od ostatniego spotkania i przez ten czas zwracałam uwagę tylko na chłopaków, ktorzy przypominają mi JEGO. Nieważne, że nie mój typ, ale w jakimś sensie przypominają mi go. Nie potrafię się zaangażowac w zadna relacje :( Czy to normalne? Że facet ma mnie w doopie a ja dalej wzdycham...i szukam go w innych osobach...

Gość gość
TIA normalne nawet jesli to ma byc zauroczenie ktore minie, jesli przydarzyloby sie przez miesiac byc razem to jest to kompletnie irracjonalny stan w pelni zgodny z diagnoza normalka kiedy przejdzie nikt nie wie peszek....

Gość gość
Umarł, ma żonę? :-D

Gość xDxD
Dnia 25.07.2017 o 00:45, Gość gość napisał:

Zakochalam sie w chlopaku , ktory totalnie nie jest w moim typie. Niestety zakochałam się NIESZCZĘŚLIWIE .. minęło już kilka lat od ostatniego spotkania i przez ten czas zwracałam uwagę tylko na chłopaków, ktorzy przypominają mi JEGO. Nieważne, że nie mój typ, ale w jakimś sensie przypominają mi go. Nie potrafię się zaangażowac w zadna relacje 😞 Czy to normalne? Że facet ma mnie w doopie a ja dalej wzdycham...i szukam go w innych osobach...

To sobie jeszcze długo poszukasz... xD 

Gość xDxD
Dnia 25.07.2017 o 02:13, Gość gość napisał:

Umarł, ma żonę? 😄

Jeśli ma żonę, to tak jakby umarł 🙂 🙂 🙂