Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JA JUZ NIE WIEM JAK POMOC PRZEMKOWI

Polecane posty

Gość gość

kurcze no:( ale czy wogole da sie pomoc komus kto nie chce dac sobie pomoc? Komus kto nie chce zmian? Komus komu jest dobrze tak jak jest mimo ze jest na dnie? Nie wiem juz jak mu pomoc:( nie wiem co mogloby ruszyc co mogloby zmotywowac tego czlowieka

Gość gość
no tego akurat nie jestem w stanie zrobic i dobrze o tym wiesz

Gość gość
Po co? Przeciez on ma z was beke. Kafe mu placi za to.

Gość gość
a masz jakies dowody na to? Gadacie tylko ze to troll projekt oplacany przez kafe ale nie ma ani jednego chocba malego dowodu ktory by to potwierdzal

Gość Makintosz39
kupie watrobe ludzka dla pieska marki czow czow kontakt jableczny@o2.pl

Gość gość
Przemo jest podobny do mnie. Jestem w tym samym wieku. Co prawda w przeciwieństwie do niego, zrobiłem to liceum zaoczne, ale nigdy nie pracowałem, nie miałem dziewczyny, ale zrobiłem prawko. Ja bym się najchętniej wyłączył z tego życia, sam w sumie zmian nie wiadomo jakich nie oczekuje. Do pracy mogę jedynie pójść na taśmę, szczęśliwym mnie to nie zrobi. Na pierwszą dziewczynę raczej też już chętny nie jestem z powodu moich lat, podobnie z seksem.

Gość gość
23:02 Dowody? Proszę bardzo.... Po pierwsze. Jako jedyny użytkownik na forum może wstawiać wulgarne materiały i zakładać wulgarne, często drastyczne tematy. Nigdy nie został zbanowany, żaden z jego tematów nie został usunięty. Po drugie, często edytuje swoje już wklejone posty, nawet kilka razy. Opcja niedostępna innym użytkownikom. Po trzecie, codziennie zakłada jakieś nowe konto, ma ich już tu setki. Po czwarte, udziela się na wielu, wielu portalach. M.in. wykopie, youtube. Często posty wstawia w tym samym czasie. Po piąte, raz zakłada topik, z prośbą o pomoc gdzie robi z siebie ofiarę, żeby za kilka minut wstawić nowy temat gdzie tańczy na golasa. Tak się zachowuje człowiek, który potrzebuje pomocy? ON NIE CHCE POMOCY! Po szóste... Mam pisać dalej?