Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PRZEMEK MAM DO CIEBIE PYTANIEE

Polecane posty

Gość gość

Jak wszyscy wiemy jestes od prawie 10 lat bezrobotny. Jak radzisz sobie z presja rodziny na szukanie i pojscie do pracy? Co mowisz gdy rodzina ciotki wujkowie kuzynostwo znajomi sasiedzi pytaja cie o prace? Jakie masz wymowki, jak radzisz sobie z takimi pytaniami? Nie glupio ci ciagle im tego samego powtarzac od tylu lat? Odpowiedz bo mnie to ciekawi

Gość gość
Pracuje jako salowy przecież

Gość gość
Nie pracuje jest bezrobotny

Gość gość
nigdzie nie pracuje to jego kolejne klamstwo

Gość gość
jego jedyna praca to robienie w c***a ludzi na smsach

Gość gość
SALOWYM JEST

Gość gość
no ale nie jest ci glupio przed nimi nic a nic? Nie czujesz sie ciezarem klopotem dla nich? Ja bym tak nie potrafila:( zle bym sie z tym czula byc klopotem pasozytem, zarloby mnie sumienie:o a ty nic?

A gdyby była taka możliwość zobaczenia egzekucji tego z***** to ile byście dali za możliwość zobaczenia jak wyciąga kopyta? Ja ze 20zł dam.

no ale co mam zrobić jak mam skonczona gimbaze tylko trudno czasu nie cofne i nie bede mial znowu 16 lat zeby dalej sie ksztalcic i miec prace potem i oni to wiedza nie jestem jakims patolem czy cos i nie mam sie czego wstydzic

Gość gość Ag
link się rozerwał, masz i dzwoń, podejmij prace albo zapomnij o mnie łamago ! http://kgh.pl/w79ZX

Gość gość Ag
no fakt :) to znajdź inną i zapierrdalasz albo 🖐️:classic_cool:

Gość gość
czyli uwazasz Przemek ze teraz juz mozesz sobie tak do konca zycia bezkarnie i bez najmniejszych wyrzutow sumienia byc dla nich ciezarem i zyc na ich koszt byc na ich garnuszku? Jestes darmozjadem a nawet Pan Jezus mowil "kto nie pracuje, ten niech i nie je" Tobie naprawde nie wstyd byc takim leniem przegrywem i zaslaniac sie roznymi glupimi powodami by dalej nic nie robic? Szkoda mi twojej matki ze musi zywic takiego darmozjada. Bo gimbaze skonczyl to juz nic nie musi robic, drugi ferdek kiepski sie znalazl dla ktorego pracy nie ma:o Len jestes i tyle! Praca jest nawet dla takich jak ty ale ty wolisz wymyslac zamiast ruszyc do pracy i wresszcie samemu na siebie zarabiac i odciazyc matke by juz nie musiala starego byka utrzymywac, bo tobie sie robic nie chce po prostu! Tak samo do liceum dla doroslych tez moglbys pojsc, w tygodniu praca a w weekendy szkola ale leniem jestes i smieciem ludzkim jak to mowi k********,n mikke o takich leniach jak ty nierobie zalosny.

Gość gość
kogo ty winisz o to ze masz tylko gimnazjum? Uczyc sie leniowi nie chcialo to i juz zadnej innej szkoly nie zrobil, a teraz ma pretensje do calego swiata zalosny darmozjad

w pracy też podejmowałem na budowie kiedyś ale mnie wyrzucali po pół dnia bo jestem słaby fizycznie to nie moja wina akurat

winie siebie nie myślałem o przyszłości w wieku 16 lat do tego problemy w domu i w szkole spowodowały że jej zakonczyłem edukacje wtedy nie miałem wsparcia ze strony matki ani ojca nakierowania na inną drogę... gdybym teraz mial 16 l to bym sie uczyl dla siebie

Gość gość
jak bedziesz mial 36 lat to bedziesz tak samo gnil na kafe bezrobotnie bo juz prhywykles do tego i tak ci dobrze leniu zalosny, a czym dluzej tak gnijesz i przegrywasz zycie tym tylko bardziej sie uwsteczniasz dziczejesz odcinasz od ludzi od spoleczenstwa i jak dotychczas sie za siebie nie wziales to juz sie nie wezmiesz, bedziesz tylko coraz bardziej przegrany

Gość gość
a czemu nie chcesz isc na terapie? Sam sobrze wiesz ze jest z toba coraz gorzej, niesmialosc brak pewnosci siebie dupa wolowa, strach sierotowatosc zyciowa itp do tego jestes DDA bo twoje ojciec cale zycie chleje i dziadek. Ty sobie nie poradzisz sam, a mimo to dalej wolisz byc przegrancem gnic cale dnie na kafe wrzucac swoje fotki do neta i robic z siebie debila i psychola i tylko debilejesz coraz bardziej, zamiast isc na terapie i dac sobie szanse, po niej bylbys innym czlowiekiem i wreszcie zaczalbys zyc. Niby pragniesz normalnego zycia, pragniesz ruszyc w zycie ale nic w tym kierunku nie robisz:o

Gość gość
no ale sam widzisz ze sobie nie radzisz, a terapia bardzo by ci pomogla wiesz to jest tak jakbys stal przed duza kilkudziesieciu metrowa dziura w ziemi, tam na dole sa twoje marzenia czeka kochajaca kobieta jest tam twoj wymarzony samochod dom czy mieszkanie, wystarczy tam zejsc i je wziac, ale sam tego nie zrobisz bo jak wskoczysz to sie zabijesz bo jest zbyt wysoko, sam nie dasz rady. Terapia to lina po ktorej mozesz zejsc na dol.. Ta lina lezy obok ciebie i czeka az z niej skorzystasz, wystarczy ja wziac do reki i dzieki niej siegnac po marzenia, ale ty nie chcesz.. Jest xxi wiek sa psychiatrzy leki, sa swietni psychoterapeuci, masz pomoc na wyciagniecie reki, terapia odmienilaby twoje zycie, z przeleknionego chlopca stalbys sie pewnym siebie facetem ktory walczy i idzie do celu, idzie po swoje... marzenia, ale ty nie chcesz skorzystac, totalnie cie nie rozumiem, wolisz dalej gnic na kafe biadolic uzalac sie, wyladowywac frustracje hejtujac debilejac coraz bardziej, zamiast dac sobie szanse...

Gość gość
GBLem to mozesz sie zabic, zalatwisz watrobe na amen, zmienisz chemie w mozgu nieodwracalnie, naprawde jestes taki glupi i nieodpowiedzialny by to brac?

Gość gość
Wytłumacz dlaczego nie pójdziesz do LO dla dorosłych. Jak juz gnijesz, to mogłeś przynajmniej szkołę skończyć albo i studia. Słaby fizycznie? Nic nie masz do roboty- mógłbyś codziennie biegać i pakować. Zresztą nadal możesz. Minie kolejne 10 lat i będziesz w tym samym miejscu.

Gość gość
on ma ZAWSZE jakas wymowke, juz ja znam tego lenia 🖐️