Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hej faceci

Chcielibyscie kobiete, ktora spala z tepym dresem dla zabawy?

Polecane posty

Gość Hej faceci

Bo miala ochote na ostry seks?

Gość gość
No pewnie, rura bardziej tępa od tępego dresa fajna jest do rochania :-P

Gość gość
zalezy w jakim sensie "chcieli". jako kandydatka na zone jest raczej skreslona, chyba ze bez szemrania zaakceptuje faceta ktory rznie 17-latki jak leci bo lubi mlode miesko, czy kogos kto sypia z byle kim, byle byla z teo dobra zabawa.

Gość gość
hmm A jak będzie miała ochotę na innego? To może zdradzić? Myśląc tokiem rozumowania autora/autorki może, bo przecież na innego ochotę miała, dla zabawy? Nie chcę takiej.

Gość gość
A co to za różnica? Kulturalny mężczyzna nie tknie kobiety z szacunku do niej, resztę dopiszcie sobie sami.

Gość gość
A kulturalna kobieta będzie trzymała z daleka swoją dopę od facetów ze względu na szacunek do nich :-D

Gość szry
CZYLI: pies nie wezmie jak suka nie da. prawda:)

Gość gość
szry dziś Jakie to urocze, że mężczyźni, którzy chcą uchodzić za porządnych używają prymitywnych powiedzonek rodem od gwałcicieli.

Gość gość
00:54 10/10

Gość gość
00:47 No nie wiem, myślę, że kulturalny mężczyzna odpowiednio dogaduje się z żoną przed ślubem w takich sprawach.

Gość gość
Otóż kulturalny mężczyzna będzie oceniał kobietę pod kątem wyższych walorów - osobowości, inteligencji, uroku osobistego i wdzięku. Przeciętny mężczyzna będzie zwracał uwagę głównie na jej urodę, sylwetkę, dekolt. Natomiast cham będzie miał chorą obsesje na punkcie jej dupy. Taka hierarchia wartości mężczyzn z różnych klas.

Gość gość
gość dziś Zatem podsumowując - kulturalny mężczyzna nie tknie żony palcem? Chwalić takiego!

Gość szry
gość dziś nie moja wina ze prawdziwe. i ciekawostka, ludzie ktorych uwazaja za porzadnych najczesciej okazuja sie wlasnie roznego rodzaju zwyrodnialcami, potem nikt nie wie "jak to sie stalo", cale lokalne mikrospolecznosci w szoku, przeciez "tacy wspaniali i dobrzy ludzie" a tu jak nie g**** to morderstwo lub przemoc domowa. DOSKONALE!! przynajmniej nie bede uchodzil juz za 'porzadnego'. Wole byc ludzki i miec prawo do wad i pomylek, ciekawe tylko skad sie wzielo "od g****icieli"... ale w sumie... po dluzszym zastanowieniu nie chce wnikac w jakich kregach towarzyskich sie obracasz.

Gość gość
Pewnie od taty i braci to słyszała gdy się przytulała :-P

Gość gość
szry dziś Nie rżnij głupa, nie muszę się nigdzie obracać, aby wiedzieć. Jak suka nie da, to pies nie weźmie, czyli ofiara gwałtu sama się prosi. Żyjesz w jakimś utopijnym świecie, by ani razu takich tekstów nawet w TV nie słyszeć? Nie pieprz mi o obracaniu się w jakichś kręgach, bo to ewidentna wiktymizacja wtórna. Przecież bardzo często się słyszy, jak to ofiary prowokują biednych bezwolnych chłopców, zatem konotacja nasuwa się sama. Aaa czekaj, odpowiedź jest prosta, jesteś facetem, więc masz takie sprawy w d***e, bo Ciebie prawdopodobnie trudniej zgwałcić, więc nie masz czego śledzić i obserwować.

Gość gość
gość dziś Kolejni inteligent. Ty masz jakąś kobietę w rodzinie, czy śmieszkujesz tak bezrefleksyjnie?

Gość szry
nie musisz sie obracac aby wiedziec? hm, wiec twoje twierdzenie jest bezpodstawne, nie wiesz, ale sie odzywasz i klekajcie narody, boskosc wiekuista przemowila, na pewno ma racje. nie wiem w jakiej imaginacji ty sobie egzystujesz, moze w twojej chorej wyobrazni ciagle slyszysz o tlumaczeniu takim jak "prowokacje biednych, bezwolnych chlopcow"(ciekawe w jakim sadzie lub na jakim komisariacie by to komus plazem uszlo... moze w czasach glebokiej komuny to jeszcze jeszcze...), ale lepiej idz sie leczyc. albo wracaj do tych swoich jednorozcow czy czego tam jeszcze z g****icielami na grzbietach z epoki gomulki lub podobnych fatamorgan i nie wychodz do swiata z nimi. nie mam informacji, nie wiem, ale mowie ze tak jest, wiec na pewno mam racje. zamiast "ja mam racje, ja i tylko ja, moja racja jest najbardziej racjowata" przedstaw cos konkretnego procz wlasnego widzimisie, ze tak... wszyscy? 90%? 75%? g****icieli tak ma... na moje oko(raczej jednak ucho) tlumacza sie choroba umyslowa lub tymczasowym zanikiem rozsadku... Bo mnie sie widzi, ze sie strzepisz tylko po to by sie strzepic i kazdy kto nie przyzna ci racji jest w najlepszym przypadku odpowiednim celem dla tej twojej piorkowo-smiesznej agresji. ewentualnie po jakims praniu mozgu jestes zeby wszedzie g****icieli widziec, ale nie wiem, nie wnikam, moze przesadzam

Gość gość
każdy robi jak chce.

"Chcielibyscie kobiete, ktora spala z tepym dresem dla zabawy?" x Z dwojga złego lepiej żeby spała z tępym dresem dla zabawy niż z wielkiej miłości.

Gość gość
szry dziś Nie do mnie, ale może nie wiesz, ale żyjemy w kraju, gdzie niemal 40% wyroków za gwałt to kary w zawieszeniu, doucz się. Wiesz, że statystycznie w większości przypadków gwałciciel, to nie ten oprych z ciemnej uliczki, tylko ktoś kogo się zna? Nawet żonę da się zgwałcić, wbrew obiegowym opiniom. Wiesz, jak wygląda proces? Na ud***eniu strony przeciwnej, zatem obrońcy wypytują ofiarę o różne jakże istotne rzeczy, jak np. picie alkoholu, czy ubiór, czyli przenosi się na nią winę, bo może wypiła za dużo, a sukienka była za krótka i gwałciciel nie mógł się oprzeć (w końcu facet to chyba zwierzątko, które samo nad sobą nie zapanuje). Pamiętasz gwałt w lesie kabackim? Pełno było głosów, że po co głupia baba biega po ciemku po lesie i w sumie, to sama się prosiła. Pamiętasz sprawę z Elbląga? Sprawcy wesoło chodzą po ulicy, bo w pierwszej instancji dostali zawiasy. Tamto ohydne stwierdzenie ma genezę właśnie w myśleniu typu kobieta sprowokowała. Wystarczy też przejrzeć komentarze pod artykułami nt gwałtów, zawsze z pewnych ludzi wychodzi właśnie to największe g****o i usprawiedliwianie, wychodzi też czasem z osób publicznych. Pamiętam reakcje na głos nt przemocy bodajże znanej dziennikarki, która nie wpisuje się w obowiązujący kanon piękna. Komentujący ochoczo rzucali żarcikami typu "jej to nikt by nawet nie zgwałcił", czy "kto by chciał zgwałcić feministkę?". Bo widocznie przecież gwałt to coś fajnego, z czego kobieta powinna się cieszyć. Nie mów, że nigdy nie słyszałeś nawet w żartach, że jak kobieta mówi "nie", to myśli "tak". Często słyszy się o mówieniu córkom przed wyjście, by były ostrożne i uważały na siebie (niby troska, ale i nieświadoma sugestia) ale jeszcze nie słyszałam, by syna przestrzegać przed każdy wyjściem, by przypadkiem nie gwałcił ;-) a gwałciciel to zawsze czyjś syn i też wbrew pozorom może być z normalnego domu. Dobrze ktoś napisał, facet może mieć takie rzeczy gdzieś z wiadomych powodów, co trochę słabe, bo też ma matkę, siostrę, czy córkę... ale jego to przecież nie spotka, to spotyka tylko puszczalskie d****** co sie nie szanują, nie? :D Nie będę już strzępić klawiatury, bo do takich ślepych ludzi dociera dopiero w bezpośredniej konfrontacji z daną sytuacją, więc nic tu po mnie. (Gdybyś brał dosłownie niektóre fragmenty, sprawdź, co to ironia)