Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem kobietą i minimalistką, nie gotuję

Polecane posty

Gość gość

- nie umiem gotować i brzydzę się tego, - nie znoszę sprzątania, nie robię bałaganu i dlatego uchodzę za czyścioszkę, - nie kupuję zbędnych rzeczy, mam mało ubrań i wszystkie wygodne, - nie maluję się prawie wcale, - nie chcę mieć dzieci, - nie przejmuję się opiniami innych, - wykorzystuję facetów, gdy mam okazję, - zrobię wszystko, by osiągnąć swoje cele zawodowe, nie jestem jednak żadną karierowiczką, - życzę wszystkim dobrze i nienawidzę zazdrości, - uwielbiam mieć czas dla siebie, - potrafię kłamać i manipulować. A Wy? Tak sobie napisałam. ;)

Gość gość
fajna jesteś :)

Gość oto przykład baby
życzysz wszystkim dobrze ale wykorzystujesz facetów i kłamiesz i manipulujesz, no ciekawe

Gość gość
Szczerze? Taką własnie siebie widze za 20 lat ... moze to obraz zimnej suki ale tez chce taka być...

Gość psychicznie jèbnięta
gość dziś jesteś psychicznie píerdolnięta jak 90% bab, dobrze że się chociaż nie rozmnażasz to złe geny wyginą same

Gość śluby lesbijek
gość dziś jedźcie z autorką do niemiec i bierzcie ślub, nadajecie się suki dla siebie nawzajem

Gość gość
Podejrzewam, że jesteście facetami. Uważacie się za zdrowych psychicznie i normalnych? Mogę być i j*******a w Waszych oczach, przynajmniej nie poniżam się ordynarnymi komentarzami. Mam trochę ponad 20 lat, parę lat temu byłam słodka i milutka - źle wyszłam na zbytnim przejmowaniu się innymi. Ludzie, a zwłaszcza przejęci fizyczną stroną życia faceci, zmienili mój sposób myślenia.

Gość gość
jesteś kłoda i narzekasz na facetów? kto ci kazał badboyów brać? zrobił cie jeden i drugi w hooja, przeorał ci szpare i rzucił a ty teraz pretensje masz, a normalnych spokojnych facetów olewasz, masz za swoje, teraz kot kup i stara panna możesz być

Gość gośćnieautorka
przeorał szparę bleee jakbym nawet była dziewicą a tak byś powiedział to bym uciekała ,nie lubię prymitywnych ludzi

Gość gość
Nigdy żaden facet mnie nie rzucił, to zawsze ja kończyłam relację lub wycofywałam się w porę.

Gość gość
Nie potrafisz stworzyć związku, masz uszkodzoną psychike, marny twój los

Gość gość
gośćnieautorka dziś nie bądzą taka świętoszka, albo udajesz a potajemnie dajesz doope po mieście

Gość gość
jak panna nie umie obrobić dobrze pały to odpada nawet gdy jest modelka 10/10

Gość wróżka Sara
gość dziś boisz się zbliżyć emocjonalnie, jesteś stracona, twoje życie będzie przesrane

Gość gość
01.51 ale mnie brzydzą prymitywy :-) nawet nie wiesz jak,mam męża od wielu lat

Gość gość
Wróżko Saro - trudno, to tylko życie. ;) I tak nie będę miała tego, którego kochałam pierwszą miłością. Wszystko jedno.

Gość gość
I dla dopełnienia obrazka dodam, że mam bardzo mały biust i intrygującą twarz.

Gość gość
jesteś pierworodną ..