Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak znaleźć jakakolwiek prace w Londynie

Polecane posty

Gość gość

Na jakich stronach szukać bądź gdzie się udać? :O

Gość gość
qrwa, następny debil do tego szamba się pcha??? i po hooj tam? życie ci nie miłe?

Gość gość
Nie obrażaj

Gość gość
Jeśli mówisz chociaż trochę po angielsku to przejdź się po kawiarenkach Patisserie Valerie. Oni zawsze kogoś szukają

Gość gość
W Patiserie Valerie szukają ludzi z doświadczeniem. Wiem, bo nie raz widuje wywieszki na ich witrynach.

Gość gość
londyn to szambo i bagno, tylko szczury tam się pakują, pokój za £1000 co za syf

Gość gość
Pokój £1000??? :O

Gość gość
Jakiś zawód masz? Doświadczenie w branży? Wygląd? Jeśli nic z powyższych, to po c***ja pojechałaś do Londynu, czego tam szukasz? Masz konkurencję z całego świata.

Gość gość
A ja to myślałem, ze emigranci w Londynie wykonują prace jakie popadnie, jakie uda się im znaleźć - kelner, sprzątaczka, barman, sklepowa itd. Polskie wykształcenie niewiele tam chyba znaczy.

Gość gość
02:30 Desperatów nie brakuje.

Gość gość
@02:11 :D

Gość gość
Tam od razu desperatów. Takie prace tez ktoś. musi wykonywać ;)

Gość gość
w takich pracach tez jest bardzo duża konkurencja, jak maja do wyboru ponętna Brazylijkę ze świetnym angielskim i płaska Polkę, która duka to kogo wybiorą ? :D

Gość gość
polscy robotnicy sa znani z tego, źe pozwalają sobie płacić mniej od miejscowych nieudaczników byle mieć prace :O

Gość gość
tam za pensję można godnie żyć , czemu zniechęcacie , po co ma wegetować w Polsce

Gość gość
ta za minimalną będzie żył godnie jak szczur z 15 ziomkami w pokoju za £1000, londyn już dawno się skończył i został bagnem, nie opłaca się tam wyjazd, chyba że ktoś chce pracować 24/7

Gość gość
Pokój za £1000 to chyba na Chelsea

Gość gość
Calbre international To jest agencja gdzie zawsze potrzebują do pracy i zawsze biorą wszystkich. No chyba ze ktoś jest naprawdę lewy ale płaca na czas i nic ich nie obchodzi możesz być nawet cpunem i pijakiem ale nie śmierdzisz to jesteś Ok ;) Wiec szukaj w necie stronki i się zarejestruj online później tam pojedź i już tam cie pokierują. Praca ciężka i chOooojowa ale trzeba żyć i coś jeść koleżanko/kolego

Gość gość
Pracowałem w Patisserie Valerie przez dobrych kilka lat jako General Manager. Zrezygnowałam z pracy jedynie miesiąc temu tak więc wiem co i jak... Do kuchni nie trzeba doświadczenia wcale a do reszty przyuczają. E-mail operations managera do którego możesz wyslac CV to adamelfishawy@patisserieholdings.co.uk

Gość gość
W patisserie valerie liczy się tylko osobowość i gotowość do pracy. Myślisz że czemu ciągle wiszą ogłoszenia? Bo ciągle kogos potrzebują! Szału tam nie ma jeśli chodzi o zarobki ale na początek jest ok. Najbardziej zdesperowane są te sklepy w centrum

Gość gość
05:32 Godnie haha. "Godnie" Nic sobie nie kupisz i nic nie odłożysz. Bedziesz tak samo wegetować jak w PL. Zdobądź porządny zawód w Polsce i nie musisz nigdzie sie tułać.

Gość luevere
Jakąkolwiek to nie wiem. Ja z Polski powysyłałam CV w parę miejsc i dostałam odpowiedź, pojechałam na tydzień i już zostałam. Wynajęli mi mieszkanie na miesiąc, żebym miała czas sobie znaleźć coś sama i tyle.

Gość gość
W Londynie potrzeba 2000-2500 miesięcznie "na głowę" i dopiero wtedy można mówić o fajnym życiu. Najniższa to ledwo wystarczy na mały pokój, metro i jedzenie i nic poza tym.

Gość gość
Nie ma już pracy w Londynie