Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a u t o r 432

Czy są tu jakieś LEMINGI popierające KOD? Mam do was jedno pytanie.

Polecane posty

Gość a u t o r 432

Jestem w stanie zrozumieć starych partyjniaków, aparatczyków PZPR, komunistów, ubeków, esbeków, zomowców, ormowców i wszystkich innych czerwonych sprzedawczyków którzy protestują wcale nie w obronie sądów czy demokracji a w obronie swoich posadek, synekur, emeryturek 20-tysięcznych i całej tej sitwy układów i układzików. Jestem też w stanie zrozumieć ich potomków, którzy chociaż młodzi i do PZPR nie należeli to jednak ciągną profity z pensyjek ojców czy dziadków partyjnych. Natomiast ni chooya nie jestem w stanie zrozumieć młodych lemingów, którzy w żaden sposób nie są związani z ubecją a którzy bezmyślnie przychodzą na marsze KOD i naiwnie wierzą, że tu naprawdę chodzi o niezawisłość sądów a nie o obronę kolesiów w sędziowskich togach. Czy jest tu jakiś leming który mi wytłumaczy tę pokręconą logikę?

Gość gość
Nie wszystko kręci się wokół komuny. Patrz w przyszłość, nie przeszłość.

Gość gość
"Powiedzmy sobie uczciwie, nie było takiej możliwości, żeby w tamtych czasach komuna kogoś zatrzymała i wypuściła. Kaczyński musiałby się zabić własną piersią, bo to znaczy, że był skończonym niedojdą, skoro go wypuszczono. Musiał podpisać deklarację lojalności" - Frasyniuk.

Gość gość
Frasyniuk to idiota i blazen. Nikt nie traktuje blazna powaznie.

Gość gość
Kaczyńskiego też nie.

Gość gość
33 lata. W doopie mam co bylo 20 - 40 lat temu. Mozna mnie wolac Leming ale przynajmniej BOGATY Leming :)

Gość gość
gość dziś 33 lata. W doopie mam co bylo 20 - 40 lat temu. Mozna mnie wolac Leming ale przynajmniej BOGATY Leming usmiech.gif x Nie ma bogatych lemingów, może być co najwyżej złodziejski leming. Leming nie rozumie o co idzie ta gra, leming=pozyteczny idiota lub nieświadomy uczestnik ulicznych demonstracji, który zapytany o powód zrobi głupią minę

Gość gość
Nie czas żałować róż gdy płoną lasy. Dyktatura to zbyt wysoka cena za zniszczenie układów w sądach.

Gość gość
Sa bogaci. Poprosty Ty nie obraczas sie wsrod takich ludzi. Nie kazdy kupuje mieszkanie czy dom na kredyt albo bierze chwilowki. Nie kazdego interesuje co powie Kaczynski albo kto jak glosowal 40 lat temu. Skad tyle agresji? Pieniadze pomagaja w szczesciu. Zamiast plakac na forum, zmien prace.

Gość gość
A myślisz, że pisowi chodzi o coś innego, niż obsadzenie tych miejsc swoimi kolesiami? Tylko gdyby przeszły proponowane reformy to oni mieliby jeszcze większe możliwości i do tego byliby zupełnie kryci i mogliby np. nawet nie zatwierdzić wyników wyborów, gdyby przegrali. Nie uważam obecnej opozycji za świętych, ale za zdecydowanie mniejsze zło, niż pis, który nie tylko działa zbyt szybko i chaotycznie, naraża budżet państwa na przeciążenie, ale też posługuje się językiem nienawiści i wypowiada się bez jakiegokolwiek szacunku, w sposób wręcz wulgarny do wszystkich Polaków, którzy nie są jego wyborcami (czego poprzedniej władzy nie można zarzucić nawet w połowie tak bardzo, mogę nawet posłużyć się cytatami jeśli sobie życzysz), a brak pogarda niemal połową kraju którym się rządzi już mówi sama za siebie. Liczę, że Twój komentarz mojego komentarza będzie kulturalny i na poziomie, jestem otwarta na dyskusje.

Gość gość pomocny
Mam nadzieję, że --> autor 432 ma ok 60-70 lat i stetryczały mózg, bo inaczej kiepsko widzę przyszłość tego kraju. :O

Gość gość
Jeśli nie zachowamy swojej i tak okrojonej suwerenności, to nie ma mowy o żadnej przyszłości dla Mojej Ojczyzny. Gdyby PO-PSL było nadal u władzy już bylibyśmy kolonią. Jedyna nadzieja a PIS-ie, że będzie walczyć i się nie podda.

Gość gość
Już byśmy byli kolonia? Szok..

Gość Princessinthesky
Średni wiek sędziego to 38 lat. Ale tak, wszyscy to komuniści, bo Kaczor tak powiedział i trzeba ich zdjąć i obsadzić wszystkie stanowiska ludźmi PiS żeby w razie czego nikt im się nie mógł do kupra dobrać. W kuprze ma trójpodział władzy i demokrację. A lud to łyka, Trzeba straszyć uchodźcami albo UBekami i wszystko przejdzie. A protestujących wyzywać od wrogów narodu jak w Korei Północnej

Gość gość
Dlaczego zwolennicy totalnej opozycji nie dostrzegają konfliktu logicznego w tym co mówią: bronią demokracji (demos cratos - władza ludzi) poprzez obronę systemu sądownictwa, który nie podlega ŻADNEJ, pośredniej ani bezpośredniej kontroli obywateli. Środowisko sędziowskie jest hermetycznie zamknięte. podstawowym warunkiem, aby zostać sędzią, jest urodzić się w rodzinie prawniczej. to encyklopedyczny przykład systemu kastowego, dlatego pewna sędzina publicznie, bez żadnych oporów nazwała siebie i kolegów po fachu "nadzwyczajną kastą ludzi". Dlaczego dajecie sobą manipulować i bronicie tego chorego, niedemokratycznego systemu i mianowanych jeszcze przez komunistów sędziów? Myślenie ma przyszłość! To co proponuje demokratycznie wybrany rząd, to może jeszcze nie jest to na co nasz naród czeka, ale lepsze od pokomunistycznego aparatu sprzedajnych, skorumpowanych sędziów!

Gość gość
PO i Nowoczesna jątrzy,podburza,chcą "żeby było tak jak było",żeby rządziła"nadzwyczajna kasta ludzi"która się sama wybiera,sama decyduje kto do niej może przynależeć i ich orzecznictwo jest ostateczne i nie podlega dyskusji! Tego właśnie chce PO i ich niedouczone kumple,a na dodatek latają kablować na swój kraj zagranicę.WSTYD!

Gość gość
Środowisko sędziowskie jest hermetycznie zamknięte. podstawowym warunkiem, aby zostać sędzią, jest urodzić się w rodzinie prawniczej. to encyklopedyczny przykład systemu kastowego, bzdura, od lat nie jestes na bieżąco jesli chodzi o ten temat. Sama znam kilka osób ze swojej szkoły, które bez układów poszły na prawo, a potem dostały sie na aplikacje, również sądowa. A było to jeszcze przed 2000 rokiem. I dostały etaty bez znajomosci- no fakt , ze sie musiały ostro uczyć zeby dobrze zdać egzamin, ale to chyba nic szokujacego, ze trzeba sieuczyć

Gość gość
jak ogladalem wczoraj wiele filmikow na youtube z tych KODowskich manifestacji to jak sie ludzi pytali po co tam sa i czemu protestuja, zeby wytlumaczyli o co im chodzi to nie wiedzieli:D albo nawet paru ucieklo lub jedna baba najlepsza co stala jak zamurowana patrzala prosto w kamere i milczala:D przeciez to sa idioci, dostali pewnie po 50zl tak jak wczesniej im placili i "protestuja" :D komuchy platfromowcy i nowoczesniplatformowcy wykorzystuja ich jak chca a ci debile sa jeszcze z tego dumni hehe:D

Gość gość
To co proponuje demokratycznie wybrany rząd, to może jeszcze nie jest to na co nasz naród czeka, ale lepsze od pokomunistycznego aparatu sprzedajnych, skorumpowanych sędziów! no dobrze moi drodzy, to teraz takie zadanie na myslenie. Te nowe ustawy pozwalaja ministrowi dowolnie manipulować składami sędziowskimi- a przypominam, ze minister mianuje tez prokuratora, ponadto minister ma wpływ na obsadę wszystkich instancji łącznie z ta najwyższa, która decyduje równiez o wynikach wyborów. No to teraz pytanie: czy takie rozwiązanie odpowiadałoby wam gdyby je wprowadziło PO?A co jeśli PIS przestanie rzadzić a do władzy dojdzie ugrupowanie, które wam nie odpowiada, albo w ogóle ma jakieś straszne pomysły- władza nowa, przepis zostaje i jest wykorzystywany do obsadzenia wszystkiego swoimi ludźmi. I nie masz sie gdzie odwołać jakby co..... No to co dalej takie fajne te przepisy?

Gość gość
Korwin jaki jest każdy wie,ale w jednym miał rację:"Większość społeczeństwa to idioci"

Gość gość
8.57 nie tacy debile skoro chociaz zarobia, a ty tu za darmo z siebie musisz głupka robić

Gość gość
a skad wiesz? Moze mi za to pisanie placa... :classic_cool:

Gość gość
a skad wiesz? Moze mi za to pisanie placa... cool.gif ale nie po 50 od numerka,ostatnio wasze stawki znacznie spadły:)

Gość gość
ja za POpisywanie sie w internecie, za wKODowywanie ludziom pewnych mysli do glow mam 300zl miesiecznie, zawsze to jakies dorobienie do renty

Gość gość
Teatr zdarzeń jaki rozgrywa się na naszych oczach jest tak wyreżyserowany, aby przeciętny widz nie zorientował się, kto jest reżyserem spektaklu a kto jego mocodawcą. Generalnie szkoda nerwów na dywagacje o próbie zamachu stanu, jaki się próbuje wygenerować .To co widzimy to walka o koryto miedzy resortowymi dziećmi za pieniądze Polaków i ważne jest aby nie dać sie wyciągnąć na ulice w imię interesów „elyt” . Jednak jedno jest pewne, iż obecna władza na tym swoim etapie powinna wziąć tych zj ebów za ryj, aresztować i deportować tam, skąd przybyli ich ojcowie i dziadkowie, oczywiście po uprzedniej konfiskacie wszystkich dóbr korporacyjnych.

Gość gość
Do 09:57 a mnie PiS jeszcze wiecej płaci ostatecznie jest bogaty

Gość gość
gość dziś Nie uważam obecnej opozycji za świętych, ale za zdecydowanie mniejsze zło, niż pis x Naprawde? A czy wiesz ze Tusk z Kopacz zakontaktowali dla Polski kilkanascie tysiecy islamskich terrorystow zwanych nie wiedziec czemu uchodzcami? Czy wiesz, ze gdyby to twoje "mniejsze zlo" pozostalo przy wladzy to mielibysmy na ulicach to samo co w Szwecji, Niemczech i Francji? Czy wiesz, ze wtedy bylyby masowe gwa/lty, molestowania, strefy szariatu, strefy no-go, itd.itp. Na szczescie to PiS wygralo i tej ciapatej choloty nie wpuszcza. Moja rada - najpierw pomysl, potem napisz.

Gość a u t o r 432
Czytam otrzymane posty i niestety nie znajduję w nich odpowiedzi na zadane lemingom pytanie. Przypomnę, że chodziło mi o logiczne uzasadnienie obecności młodego leminga. Brak rzeczowej odpowiedzi skłania mnie do przypuszczenia, że jej otrzymanie jest po prostu niemożliwe. Bo jak od nielogicznego leminga wymagać logicznej odpowiedzi? Nie da się. Leming właśnie dlatego jest lemingiem, bo jest głupi, nielogiczny, nie rozumie sytuacji, nie rozumie co się dzieje dookoła. Ktoś wyżej napisał, że gdyby leminga na marszu KOD spytać "co tu robi?" To leming zrobiłby głupią minę zamiast odpowiedzi. To prawda. Wystarczy przejrzeć kilka filmików z jutuba. Szczytem głupoty była dla mnie wypowiedź idiotki która oświadczyła: - Zobaczyłam na fejsie dużo wpisów więc też się zapisałam do protestu. - Ale przeciwko czemu pani protestuje? - dociekał dziennikarz. - Właśnie mówię. Protestuję bo inni protestują. Zobaczyłam na fejsie dużo wpisów i też się zapisałam. To znaczy, że gdyby na przykład ta lemingica zobaczyła na fejsie dużo wpisów popierających kanibalizm to pewnie też by się przyłączyła. Teraz rozumiem skąd tyle idiotek z transparentami "CHCĘ ARABKĘ ZA SĄSIADKĘ". Po prostu głupia lemingica zobaczyła inne lemingice z transparentem więc się bezmyślnie przyłączyła. Skoro na pierwsze pytanie nie uzyskałem od lemingów odpowiedzi to zadam drugie. LEMINGI, kiedy ostatni raz używaliście mózgu?

Gość gość
Widać, że niestety niektórym ludziom świat pomaga zrozumieć nienawiść. Przez nienawiść patrzycie jak przez różowe okulary. To wasz wybór. Ale dyktatury w naszym kraju nie będzie i dopilnują tego ludzie, którzy potrafią odróżnić dobro od zła.

Gość gość
Niesiołowski -gdzie on :) twarz miłości PO