Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a u t o r 432

Czy są tu jakieś LEMINGI popierające KOD? Mam do was jedno pytanie.

Polecane posty

Gość gość
Nie, lemingów tutaj nie ma, jest natomiast przedstawiciel lepszego sortu bez wykształcenia i obycia

Gość gość
Ty z 16.10,chyba na głowę upadłeś,masz wyprany mózg przez wybiurczą i tvny! Kto robi szopki w parlamencie,na ulicy ,poza granicami kraju!? Nie możecie się pogodzić że odsunięto was od władzy dlatego odstawiacie cyrk na cały świat i robićie z siebie kozłów ofiarnych broniąc aferzystów,beto zasiedziały od niepamiętnych czasów na stołkach.Trochę godności i pokory człowieku,ale...,co ja tu piszę,wiem że do ludzi twojego pokroju i tak żadne argumenty nie docierają!

Gość gość
Fakt, do lemingow zadne argumenty nie docieraja

Gość gość
Obserwując to co dzieje się w kraju odnoszę wrazenie że ci z PO,Nowoczesnej i im podobni,to ludzie bez honoru,godności i krzty przyzwoitości! Nie mogąc się pogodzić z wynikiem demokratycznych wyborów,robią wszystko,łącznie z wywoływaniem burd ulicznych,nawołują do łamana prawa by tylko obalić legalny rząd.PiS NIE JEST Z MOJEJ BAJKI,ale uszanujmy wolę narodu! O ile sobie przypominam to PO robiło nie takie afery z wyprzedawaniem majądku narodowego,afery z udziałem członków rządu ect.ect,a wtedy nikt nie liczył się z głosem opozycji i nie rozpętywał wszechogarniającej histerii.

Gość gość
Szkoda, że tak wierzycie Kaczyńskiemu. Ja widzę to, że jedyne co mu się udaje to skłócić wszystkich ze wszystkimi.

Gość a u t o r 432
@ gość dziś Szkoda, że tak wierzycie Kaczyńskiemu. Ja widzę to, że jedyne co mu się udaje to skłócić wszystkich ze wszystkimi. x Tu właśnie nie chodzi o wiarę. Wierzyć to sobie mogłaś Tuskowi, że zniesie abonamet RTV. I co, lemingico, zniósł? Tymczasem jeśli chodzi o PiS to zamiast wierzenia mamy konkrety. PiS nie ugiął się pod presją UE i nie wpuścił do Polski ciapatego bydła terrorystyczno-islamskiego? Nie ugiął się. Konkret. PiS obniżył wiek emerytalny? Obniżył. Fakt. PiS wypiertala ze stołków święte krowy? Wypiertala. Fakt. I właśnie tym różni się PiS od PO, że zamiast obietnic serwuje nam KONKRETY z czego ja jestem bardzo ale to bardzo rad :)

Gość gość
18.07,święta racja!!!

Gość gość
Jak ja to widzę,to do konfrontacji i kłótni ciągle dąży tzw. "opozycja",niemogąca się pogodzić z utratą władzy!

Gość gość
dokladnie po - pojepane oszolomy

Gość gość
:D

Ja jestem lewakiem i wcale sie tego nie wstydze. Jestem za imigrantami i za dawaniem im zasilkow. Jestem tez za Niemcami. Jestem antypolski i antykatolicki! Chce byc obywatelem unii gdzie panuje prawdziwe multikulti a nie obywatelem jakiej ksenofobicznej Polski gdzie nawet homoseksualisci dzieci nie moga adoptowac

Gość gość
Pisowski troll wystraszyl się powrotu rescatora i uruchomił podszywa. Metody opluwania i ośmieszana trollik za z tvpis :)

Gość gość
Ten kretyn potrafi tylko podszywac się albo kopiować propagandowe przekazy dnia od pisu.