Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamadwóchbaby

Ząbkowanie

Polecane posty

Gość mamadwóchbaby

Kochane! Czy któraś z Was używała dologelu na ząbkowanie? Moje bliźniaki zaczynają ząbkować i chciałabym ulżyć im w bólu, a o tym akurat żelu czytałam wiele dobrego:)

Gość gość
Ja mojej dawalam taki auchy kabanos prawie ze gumowy.muckala bez konca , ale nigdy nie mialysmy problemow z zbkami

Gość gość
ja mojej corce zalozylam naszyjnik z bursztynow... poza jedna biegunka, zadnych problemow podczas zabkowania...

Gość mamaMariolaiJaś
nam lekarz ten dologel zalecił, kiedy Jaś zaczął ząbkować. jest dobry dla takich maluszków, bo nie zawiera szkodliwej lidokainy. smarowałam żelem delikatnie dziąsełka małemu i widać było, że lepiej się po nim czuje. łatwiej i spokojniej zasypia. dzięki temu i my mieliśmy większy spokój i mogliśmy się do pracy wysypiać ;-)

Gość gość
Używam tylko sprawdzonych leków, czyli przede wszystkim Viburcol w czopkach, żel do smarowania dziąseł i lek przeciwgorączkowy typu Ibum albo paracetamol.

Gość gość
Ja polecam Calgel. U nas sprawdził się podwójnie :)

Gość tuskana
super sprawdza się bebble, żel na dziąsełka, mi poleciła koleżanka bo jak u nich wychodziły 3 ząbki jednocześnie to już wariowali i tylko to im pomagało. u nas też się sprawdził, jako jedyny