Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pre test. Oszustwo i badziewie. Same zobaczcie

Polecane posty

Gość gość

Witam pisze tu ponieważ jestem wsciekla. Czytalam duzo negatywnych opini o testach pre test i sama dzis przekonalam o tym na wlasnej skórze. Również do testu pepino tak wszedzie zachwalanego podobno super czulego mam zastrzeżenia ale do rzeczy. Wczoraj mialam miec @. Nie przyszla wiec poszlam na bete wynik dodatni powyzej 35 mlU. Popoludniu zatestowalam pink testem i wyszedl pozytywny. Rano postanowilam zatestowac z porannego moczu , o godz 5 rano a tam szok i nerwy bo kreski drugiej brak. Poplakalam sie gdyż duzo juz naczytalam sie o spadku hcg przy ciazy biohemicznej itp. Jednak jadac na zakupy postanowilam kupic jeszcze jakies testy zeby to sprawdzić. Kupilam wiec pepino paskowy , amil plytkowy i nord test plytkowy. Pepino i amil wykonalam rowne 4 godziny nie sikania po wykonaniu pre testu . Nord test wykonalam teraz w poludnie po dwoch godzinach od ostatniej wizyty w toalecie. Wyniki same oceńcie na zdjeciu . Pierwszy od lewej wczorajszy popoludniowy pink test (czulosc 25 mlU ). Drugiego chyba nie musze opisywac. Trzeci to pepino (10 mlU) nastepny amil (25mlU ) i nord test (10 mlU ). https://m.fotosik.pl/zdjecie/c6237c7c7e68fa4b

Gość gość
Miala ktoras z z was podobna sytuacje z tym testem ?

Gość gość
Up

Gość gość
Nie zesraj sie z tego powodu, ze chcesz dziecko... Jeszcze ci wyjdzie bokiem...

Gość gość
nie jestes w ciazy, a ta blada druga kreske to widac nawet po wlozeniu testu do wody...

Gość gość
wszytskie testy ze zdjecia sa negatywne

Gość gość
Do odpowiadających : czy wy jesteście normalne ??

Gość gość
przecież Pepino pokazał ciążę - o co Ci chodzi? mnie Pepino nigdy nie zawiodły, a używałam ich już całe mnóstwo, bardzo dobre i wiarygodne testy.

Gość gość
Prezent test negatywny a reszta pozytywną. Nie słuchaj to jeden bezdzietny troll na okrągło wypisuje te bzdury. Jesteś w ciąży. P.S. pre test też mnie zawiódł

Gość gość
Niby pepino pokazal ale chodzi mi o to ze w sumie ta druga kreska wyszla najbardziej blada mimo ze podobno cechuje go wysoka czulosc. A tym wszystkim glupio i chamsko komentujacym serdecznie dziękuję. Chyba jestescie naprawde mocno sfrustrowane i totalnie zgorzkniale a na forum o ciazy i dzieciach siedzicie tylko po to zeby sobie ulzyc hejtujac innych, obrazajac i sprawiajac im przykrosc.

Gość gość
To jedna c**a co tak stałe pisze. Nie przejmuj się.

Gość gość
No tak mysle ze ktos poprostu robi to specjalnie bo zadna normalna kobieta wiedzaca czym jest staranie sie o dziecko i jego posiadanie nie bedzie w ten sposob pisala.

Gość gość
Jak beta wczoraj pozytywną,to duże prawdopodobieństwo biochemiczna tym bardziej,że niski ten wynik w dniu okresu.

Gość gość
Bzdury, autorko ja też miałam niska betę na samym początku. W ogóle nie słuchaj tego trola. Wszystko ok.

Gość gość
W poprzedniej ciazy w dniu okresu mialam niecale 20 wiec wiem ze beta nie jest niska. Tym bardziej ze istnieje prawdopodobienstwo ze ovu mogla mi sie przesunąć.

Gość gość
Głównie najbardziej chodzi mi o to ze pre test jest beznadziejny i napedzil mi stracha. Wiem ze nikomu bym go nie polecila.

Gość gość
Według mnie to też są negatywne testy. Ten cień to miejsce, w którym byłaby kreska. Kreska od ciąży jest tak ewidentna i zabarwiona, że nie ma o czym mówić, choć oczywiście bledsza niż kreska "fabryczna". Dla mnie też wszystkie te testy są negatywne.

Gość gość
A według mnie ten pre-test jako jedyny wyraźnie pokazuje prawdziwy wynik: brak ciąży.

Gość gość
Komentujace - wy jestescie nienormalne czy nie dorozwiniete. Autorka pisze ze bete miala dodatnia z krwi a Wy jak potluczone ze wszystkie testy negatywne. Tragedia z Wami. Idzcie zajmijcie sie lepiej czyms pozytecznyn

Gość gość
Trolowi się nudzi. Taki cień cienia wychodził na moich testach jeszcze długo po terminie spodziewanej@ autorko wszystko jest dobrze. Gratuluję.

Gość gość
wy chyba nienormalne jesteście - te testy NEGATYWNE? :O oczywiście, że nawet najjaśniejsza druga kreska to CIĄŻA! i tak jest w przypadku testów autorki

Gość gość
Testy negatywne

Gość gość
A idiotka od trollingu dalej swoje. Ewidentnie jestes w ciazy autorko.

Gość gość
No ja tez slyszalam sporo negatywnych opini o tescie pre test a jak widac przypadek autorki to potwierdza.

Gość gość
Ona nienawidzi matek...

Gość gość
Taka osobe powinno sie odizolowac bo to naprawdę nie jest normalne. Chyb nalezt współczuć ludziom ktorzy przebywają z nia osobiście na codzień.

Gość gość
robilam testy ciazowe 100 razy w zyciu, i za kazdym razem byl widac cien tej drugiej kreski, a jakos w ciazy nie jestem i nie bylam... ta kreske widac nawet po zamoczeniu w wodzie...

Gość gość
Napisałam tu dwa posty, reszta nie moja i nie jestem zadnym trollem. Robilam w zyciu testy ciazowe, raz bylam w ciazy, wiec mam porownanie. To jest wynik negatywny.

Gość gość
A no to widzisz trollu bo ja robilam testy moze i 300 razy w zyciu i nigdy jak w ciazy nie byłam nie bylo widac ani pol cienia drugiej kreski nawet po calym dniu. A dzieci mam juz dwoje. Przy drugim na poczatku kreska byla jeszcze jasniejsza niz te na zdjęciu. Wiec wyjdz z tego watku i nie kompromituj sie juz.

Gość gość
Caly czas mowisz do jednej osoby, podczas gdy nie pisze jedna. Beta mogla skoczyc i spasc przy ciazy biochemicznej. Nie wiem, czy autorka.jest w ciazy, czy nie, ale pokazane testy sa negatywne wszystkie.