Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Takie lato mi odpowiada. Mieszkam w bloku i nie musze sie pocic.Jak jest wg Was?

Polecane posty

Gość gość

Ja sie ciesze ze i popada czesto, i ze nie ma goracych nocy i upalow po 30 kresek w cieniu. Jakbym miala klimatyzacje w mieszkaniu to niechby i byly te upaly, z tym ze wyjsc w upal z dzieckiem do parku czy cokolwiek to mordega wtedy. O takim lecie marzylam. Ja w ogole najlepiej czuje sie gdy temperatura oscyluje wokol 20-22 stopni lub nawet 17-19.

Gość gość
Wiesz ja mieszkam na parterze kamienicy, mieszkanie od podwórka, mało mam słońca. Teraz super, 21-23 stopni max mam podczas upałów, w weekendy się do mnie wszyscy zjeżdżają bo jest fantastycznie ale... W zimie wydaj***ardzo, bardzo dużo na ogrzewanie. Coś za coś.

Gość gość
Ja tez kocham taka pogode czuje ze zyje. Jak maz wroci z pracy to ide na dlugi spacer. Sama ewentualnie z psem. Nienawidze upalow. Niewiem co jest fajnego jak sie pocisz smierdzisz makijaz Ci splywa a slonce niszczy wlosy. O robactwie i bachorach dracych ryje na placach zabaw nie wspomne...

Gość gość
Nie mow tak o dzieciaczkach, kocham dzieci, w tym najbardziej wlasne - synka. A poza tym masz racje

Gość heliossy
A ja kocham letnie, gorące dni, wieczory, słońce. Nienawidzę szarych, ciemnych dni.

Gość gość
Mi też odpowiada. Nie wiem jak mozna lubic upaly...

Gość gość
Niby gorąco nie jest ale okropnie duszno. Qrwa z******ta pogoda...