Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BOŻE KOCHANY ZABIJ MNIE JUŻ PROSZĘ

Polecane posty

Gość gość

Ja tylko zabieram tlen innym, jestem ciężarem, kłopotem dla innych, a wiem ze nie jestem w stanie nic z tym zrobić. Chciałbym dać ludziom wokół tyle od siebie i miłości i pomocy i jakiś prezentów ale ja nie potrafie nic dać, nie mam ani możliwości ani sił. Proszę Cię Jezus zabierze mnie już z tego świata, ja tutaj nie pasuje, do tego ta niszczona od dzieciństwa psychika:( ja przez to jestem takim zerem śmieciem niemotą życiową, zabierz mnie błagam

Gość gość
SMAKOSZ LECZ SIĘ

Gość gość
nie jestem zadnym smakoszem! Chce zdechnac! Boze prosze zabij mnie juz:( #zalesie #stulejacontent #przegryw

Gość geduld
Bardzo watpie ze Bog siedzi na Kafeteri

Gość gość
nie wpadaj w rozpacz , Jest ktoś , kto ciebie bardzo kocha i co ranka pragnie twego spojrzenia i usłyszeć kilka twoich słów . Ktoś kto pragnie ci dać białą miłość i szczęście w twym życiu . Ktoś , kto każde słowo które do niej skierujesz schowa w swym sercu jak drogocenną perłę i tak bardzo ciebie kocha - to Najświętsza Maria , ona bardzo się martwi o ciebie . Ale jeśli ofiarujesz Jej swój los i swe serce to Ona przyrzeka codziennie ciebie bronić przed każdym złem abyś mogła wypełnić swoje powołanie do małżeństwa i szczęścia rodzinnego.