Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

antoninamar

Telefon dla dziecka

Polecane posty

Hej! Jakie jest Wasze zdanie dotyczące telefonu dla dziecka? Co o tym myślicie? Jaki wiek jest odpowiedni?

Gość gość
odpowiedni jest xxi wiek. najlepszym przyjacielem dziecka jest armia radziecka.

Gość Maraa
Jasne, że telefon dla dziecka jest odpowiedni. Wszystko jest kwestią tego jaki telefon! Nigdy nie wydałabym 2 tys np. na telefon dla dziecka! W życiu! To stanowczo za dużo!

Gość Kuwejt
Co Ty piszesz kobieto?! Jak chcesz robić marketing szeptany digimani, to źle trafiłaś! Jest konkretny temat to w stosunku do niego się wypowiadaj, a nie nagle nie wiadomo skąd wyjeżdżasz z folią

Chodzi mi bardziej o to, czy dziecko powinno mieć telefon, a jeśli tak to jaki? Jak kupi się za tani, to w szkole inne dzieciaki będą się z niego śmiać, jak drogi to będzie to dość próżne..

Gość Maraa
Mnie się wydaje, że nie powinno się do końca zwracać uwagi na to jakie telefony mają dzieci innych. Zawsze znajdzie się ktoś, kto ma lepszy. Teraz telefony kosztują nawet 4tys zł i wydawać taką sumę? Z miesiąca na miesiąc i tak pojawiają się nowsze modele... nie dościgniesz nigdy

J5 faktycznie dobrze wygląda. Myślę, że dzieciak nie mógłby się go wstydzić, bo te wcześniejsze za 60 zł takie śmieszne trochę

Gość gość
zaraz po telefonie albo ktos mu ukradnie

ale wszystko można ukraść, nie ma co pisać czarnych scenariuszy. mnóstwo dzieci ma telefony i nikt niczego nie ukradł

ale wszystko można ukraść, nie ma co pisać czarnych scenariuszy. mnóstwo dzieci ma telefony i nikt niczego nie ukradł