Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maosia

Wypożyczalnia kamperów Wrocław Gdzie tanio wynająć??

Polecane posty

Gość maosia

Jakie są obecnie ceny za wynajem kampera na 3 dni i gdzie we Wrocławiu tanio wypożyczę kamper?

Gość Aisha 3
Wynajem kampera nie jest wcale drogi jak by się mogło wydawać we Wrocławiu ceny mają atrakcyjne w porównaniu np do Warszawy co jak byłam na wycieczce to taniej było wynająć przyczepę kempingową.

Gość gość
Jak wypożyczacie czy to campery czy to przyczepki kempingowe to patrzcie czy opony są sprawne żeby później osoba wynajmująca nie doliczyła wam dodatkowych kosztów bo opony zużyte i najlepiej od razu przed podpisaniem sprawdzić czy opony są dobre :D

Gość maosia
dziękuję ceny widzę są różne zależy od stanu kampera im starszy tym taniej :)

Gość gość
ceny wynajmu kampera w Polsce są wszędzie podobne aż tak dużych różnic nie ma czy to Wrocław Warszawa albo Kraków :) Wynajmowałem kamper już nie raz w rożnych miejscach w Polsce : )

Gość gość
A znacie taką tanią firmę z Wrocławia u której da się tanio wynająć kamper nie musi to być jakiś nowy nawet stary ale żeby było spanie woda i gaz?? Bo gdzie jeszcze można w pobliżu Wrocławia wypożyczyć kamper albo przyczepę kempingową?

Gość gość
1. wypożyczalnia kamperów dzierżoniów 2. wynajem kamperów tanio 3. wynajem kamperów 8 osobowych 4. wynajem kampera prywatnie 5. wypożyczalnia kamperów dolny śląsk 6. wynajem kampera poznań 7. wynajem kampera cena

Gość maillman
Tylko gościu chce wypożyczyć kamper we Wrocławiu a ty mu wyjeżdzasz tu z Dzierżoniowem Poznaniem ;) Sprawdź w firmie Abacus , Leroy , albo Kena Sprzedaż, serwis i wynajem pojazdów kempingowych oraz części i akcesoriów Wrocław.

Gość Tibi
Spróbuj może www.ardeacamp.pl. Są z Wrocławia, a że dopiero rozkręcają biznes to widać, że się starają. Chciałem od nich wypożyczyć na kwiecień, ale nie mieli dostępnych, więc nie mogę się wypowiedzieć jako użytkownik, jednak wrażenie w rozmowie zrobili dobre.

Gość camperdiem.wroclaw.pl

Witam,

Polecam sprawdzić naszą ofertę Camper Diem Wrocław 

Mamy nowy pojazd w pełni wyposażony. Współpracujemy też z wypożyczalnią ze Śląska więc jeżeli będzie potrzeba więcej kamperów podstawią nam auta do Wrocławia. 

Gość dariki

Jest z czego wybierać w wypożyczalni Kostek Camp. Na stronie kostekcamp.pl masz opisane kampery, ceny w konkretnych porach roku, dużo zdjęć, wszystko widać jak na dłoni. Uczciwie zrobiona prezentacja, potem jak już odbierałem kluczyki do Argosa to nie miałem poczucia że cokolwiek się nie zgadza z tym co widziałem na foto.