Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on udaje? Ma opinie łamacza serc

Polecane posty

Gość gość

sie z facetem z badoo. Zaproponowal zebym nocowala u niego ze ogladniemy jakis film , od poczatku sie dogadywalismy chemia itp. Ok pojechalismy ogladnelismy i... Pocalowal mnie Powiedzialam ze nie oddam sie na pierwszej randce a on byl zachwycony ze w koncu " nielatwa dziewczyna" od tygodnia sie spotykamy on ciagle pisze dzwoni ciagle rozmawiamy robi maslane oczy i przytula mnie i ma erekcje , widac ze teskni i ja tez Zapoznal mnie z rodzicami juz Myslicie ze udaje? Przed nim bylam w 1 zwiazku ,kiedy isc z nim do lozka?

Gość gość
Spotkalam*

Gość gość
oczywiście, ze udaje po drugie, skoro to taki roochacz, to nawet jak "sie zmieni" to sklepowe bedą sie do ciebie głupio uśmiechać , szeptać , ze któraś X, Y, Z z nim spała a ty jestes frajerka poważnie, piszesz sie na to?

Gość gość
Ja czuje ze on nie udaje ale moge sie mylic Czytalam o blizniaczym plomieniu to wrazliwy chlopak sluchamy tej samej muzyki , mial lzy w oczach ... Ze wzruszenia

Gość gość
17:28 LOL

Gość gość
Oczywiście, że udaje. A swoją drogą to nieźle głupia jesteś, żeby jechać do obcego faceta do chaty na noc. Gratuluję głupoty. I jeszcze na koniec podsumowanie dupcyngiera: 1. umawia się na badoo wiadomo w jakim celu 2. na pierwszą randkę do chaty na noc (dobre!) - wiadomo w jakim celu 3. "w końcu niełatwa"- dobre, to w takim razie prosta interpretacja - przedtem miał takich z 55 łatwych "widać, że tęskni" - dobre! :D - chyba za tym, żeby cię wyobracać hehe Ale rób co chcesz w koncu głupota musi się wyszaleć :))))

Gość gość
Ida idz spac stara rozpustna lampucero...ta Sperma nie trafi w twoje Usta...ogol wasy

Gość gość
Idź z nim do łóżka, skoro tego chcesz. W końcu i tak nic z tego później nie wyniknie, zostawi cię, a ty będziesz wyżalać się na cafe

Gość gość
hehe

Gość gość
Ten facet to zwykły bawidamek- lovelas. To tacy wieczni wolni strzelcy, z żadną nie są związani a zależy im co najwyżej na łatwym "zakiszeniu ogórka". Od takich trzeba trzymać się z daleka :P

Gość gość
on sie spotyka z różnymi kobietami, im łatwiejsza tym lepiej , chodzi do jakiejś Jadzka z warzywniaka , bedziesz miała opinie, bedą sie z ciebie śmiać Lol

Gość gość
Nie da sie udawac no chyba ze jest psychopata

Gość gość
Faceci potrafią się bardzo maskować. Udają "porządnych" a kłamią i oszukują na każdym kroku.

Gość gość
Bardzo łatwo się udaje.

Gość gość
Dam wylizać sobie końcówkę jelita grubego . Mam 74 lata i jestem z Wawki . Jestem żonatym emerytem w trakcie rozwodu .

Gość gość
Mysle ze nie

Gość gość
badoo to nie portal przeznaczony do roochania? to chyba jeden krok w górę od Roksy z dziffkami

Gość gość
Opinia to jedno a co ma w sercu to drugie

Gość gość
Na badoo sami *****cze ale wszedzie sa wyjatki :)

Gość gość
Nie idz z nim do lozka