Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie odnoście wózka

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie odnośnie wózka wózek baby sportive x3 czy ktoś może się orientuje czy do tego wózka jest możliwość założenie kół skretnych? I czy ta zabawa jest warta świeczki.

Gość gość
przeciez to shit z lat 90tych :o

Gość gość
Daj sobie spokój z tym szajsem

Gość gość
Nie umiesz pomoc to się nie wypowiadaj czy ktoś pytał jaki to wózek? Nie więc nie wypowiadaj się jak nie umiesz pomoc.

Gość gość
za te pieniadze mozesz kupic lepszy ze skretnymi, wiec sie nie pultaj wscieklizno

Gość gość
Co za nieużytek rolny ja pierdziele, kolejny beznadziejny wpis.

Gość Maryśka78
Bardzo dobre wózki można kupić w Polskiej firmie Tutek. Ja jestem użytkownikiem modelu Timer w pięknym biało - brązowym kolorku.

Gość gość
Maryśka78 w czym ma mi pomóc Twoja wypowiedz?

Gość AlinkaMalinka90
Wydaje mi się, że niestety się nie da tak. Dlatego ja akurat patrzyłam na to, żeby moje Vicco od adamexu na pewno miało skrętne koła i do tego dobrą amortyzację, bo jednak spacerowanie po wsi nie jest latwe :)

Gość gość
faktycznie jak masz sporo takiego terenu nierównego do spacerów to adamex np barletta albo vicco powinny Ci się świetnie sprawdzić. Ja co prawda w mieście ale bardziej na obrzeżach więc prawie jak na wsi. Blisko do lasu ;-)

Gość Maryśka78
Ma ci pomóc w tym ,żebyś zobaczyła fajny wózek w którym nie trzeba robić czegoś takiego a nie dokupywała skrętne koła nie wiadomo po co .... Jako mama chyba wiesz, że taka zabawa to strata czasu.....

Gość jeszcze raz ja
A tak w ogóle ten wózek, o który mówisz sportive x3 jest typową zawalidrogą a te koła to jakaś porażka. Takie wózki były modne 10 lat temu.

Gość gość
w sumie wózek ma być funkcjonalny a nie modny, moda tu nie ma nic do rzeczy bo potem męczyć się z modnym ale niefunkcjonalnym wózkiem to masakra, ja też bym nie wybrała wózka bez porządnych skrętnych kół przednich bo bez tego manewrowanie w sklepach w tych ciasnych alejkach to masakra, więc dla mnie to absolutna podstawa i prawie wszystkie wózki je już mają, mam amelisa pro, nie jest to drogi wózek ale przynajmniej spełnia moje oczekiwania