Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PO chce nam zabrać 500 plus a pieniądze dać arabom

Polecane posty

Gość gość

PO chce nam zabrać 500+ a te pieniądze dać tysiącom arabów, których sprowadzi do Polski. Każdy arab dostanie dużo więcej niż 500 zł na siebie, swoje żony i dzieci.

Gość gość
przecież to nie nowina że Schetyna to kawał kanalii i kretyna !!! :D

Gość gość
No przecież trzeba ich jakoś zachęcić żeby od nas nie uciekli po przywiezieniu

Gość gość
Ha ha ha, glupszej prowokacji trolla pisowskiego już dawno nie czytałam. Ale co tam, jaka partia takie trolle. Choćbys się zesral ti twój mocodawca już jest skończony i żaden wysyp trolli na wszelkich forach mu nie pomoże. A więc zbieraj zygle póki możesz, może wystarczy na wino z biedry. Bez odbioru zlamasie zyciowy

Gość gość
niedoczekanie tych kozojebców

Gość gość
ja szanuje arabów, mają po kilka żon i mogą sobie używać nawet jak jedną boli głowa

Gość gość
PO zawsze na odwrót polityką być potulnym pieskiem dla Merkel i Putina. Już Nowoczesna lepsza od nich :)

Gość gość
Przecież na ulicach Warszawy pełno jest dziczy arabskiej, kobiety w ciążach, z chmarą dzieciaków, również czeczenki i inna swołocz islamska, kto im daje 500 plus? PiS!!!!! Skandal!!!

Gość gość
gość dziś Ha ha ha, glupszej prowokacji trolla pisowskiego już dawno nie czytałam. Ale co tam, jaka partia takie trolle. Choćbys się zesral ti twój mocodawca już jest skończony i żaden wysyp trolli na wszelkich forach mu nie pomoże. A więc zbieraj zygle póki możesz, może wystarczy na wino z biedry. Bez odbioru zlamasie zyciowy x Ja nie jestem autor, ale coś ci napisze. 1) PO cały czas deklaluje i nawet chce wbrew postanowieniom rządowym, zapraszać - TAK ZAPRASZAĆ, do nas uchodźców. 2) PO wraz ze swoim najbardziej znanym i popieranym przez nic ekonomistą L.Barcerowiczem, powtarza że program 500+ tylko rujnuje gospodarkę i napędza bezrobocie i biedę. Tak te słowa padły w programie Kuźniara. Jesli dalej z tych dwój przekazów nie wyciągasz wniosków, to już świadczy o braku własnego myslenia. A twój język i sposów wypowiedzi świadczy o tym, że masz dużo wspólnego z tą hołotą kod'ziarską.

Gość gość
Nowoczesna to pudrowane PO. Petru terminował u Balcerowicza i teczkę za nim nosił

Gość autor wątku
gość dziś xx masz 100% racji. Popieram

Gość gość
Petru jak setki może tysiące studiował na SGH i prawie każdy miał wykłady u Kołodki ale co może wiedzieć taki cymbał

Gość gość
Nigdy żadna partia nie agitowała na durnych forach internetowych, ja nie interesuję się polityka, ale litości, nie chcę uchodźców, ale nie chcę też agitacji, naborow, nienawiści i podziałów.

Gość gość
Teraz jest taka sytuacja albo bierzemy uchodźców albo sankcje Unii Europejskiej. PO jak by rządziło to załatwiło 3 razy więcej dla podliza się Niemco.

Gość gość
Moja wypowiedź z 19:52 miało być........ wykłady u Balcerowicza

Gość gość
cytuję fragmenty: gość dziś ". Choćbys się zesral . A więc zbieraj zygle póki możesz, może wystarczy na wino z biedry. zlamasie zyciowy" xxx Autorka tych słów zapewne posiada wyższe wykształcenie, mieszka w dużym mieście i jest przekonana, że przynależy do inteligencji.

Gość gość
Jak tak dalej pójdzie, uchodzcy nie zdążą, sami się załatwimy na cacy.

Gość gość
PO jest winne także za głód w Etiopii i zmiany klimatyczne.

Gość gość
za to nie, ale za zabranie naszych pieniędzy z OFE to już tak.

Gość gość
kazdego POwca powinno sie silom wyexmitowac za zachod,iom granice bez prawa powrotu:-P

Gość gość
Bez żadnych wygłupów bądzmy ludzmi przyzwoitymi.

Gość gość
Niech Niemcy odeślą swoich arabów tam skąd przyjechali, a nie do Polski

Gość gość
A wuj mnie obchodzą wasze spekulacje na mój temat, nie wasze BROSZKA jakie mam wykształcenie i gdzie mieszkam. Piszę takim językiem który trafia do tej miernoty pisowskiej bo innego nie rozumieją, za głupie to jest. Samo to że rzucacie we mnie jakimis PO, KODAMI świadczy.o waszych ptasich mózgach, jak ktoś nie uważa PiS to znaczy że popiera PO i KOD, współczuję prostoty myślenia yntelygenciuchy :-P reszty nawet nie skomentuje bo to papka powtarzana za reżimowka, tyle na temat samodzielnego myślenia hipokryci. Uchodźcy mnie nie obchodzą bo oni i tak nie chcą tu przyjeżdżać i dobrze, nie potrzebne nam kolejne pasożyty dość mamy wlasnych. a durna Becia wiedząc doskonale o tym udaje wielce nieugieta, tylko się śmiać z glupoty i naiwinosci wyborców PiS. Ale czego oczekiwać od ludzi myślącch tylko o tym by się nazrec, wysrac, pierdnac, bzyknac piwsko wychlac i telewizję rezimowa obejrzeć, a po nich choćby potop. Wy jesteście tak zaslepieni że nawet jak pisdzielce wprowadzą obozy pracy i wsadza tam waszą matkę to będziecie klaskac jak foki w cyrku, ważne że pincet wpłynie na konto nie?

Gość patron ALIZE 1643
Uwaga od of. prowadzącego dla gościa dziś Proszę się ściśle stosować do instrukcji. Posty mają być zwięzłe i na temat. Następnym razem potrącimy z premii! ALIZE-1643

Gość gość
Nie odpisze bo nie masz argumentów :) Powiedz dumom za którą partią jesteś może Partią Narzekam?

Gość gość
gość dziś Typowe dla przedstawicieli totalnej opozycji: żadnych argumentów, same inwektywy.

Gość gość
500+ to pożywka dla leniwych i głupich, cieszą się, że dostają kasę, którą wcześniej rząd im z kieszeni wyciągnął. Lepiej niech zmniejszą podatki dochodowe, a wtedy ci, co pracują, to odczują polepszenie warunków, a te lenie śmierdzące będą mieć wybór pójść do pracy, albo zdechnąć z głodu.

Gość gość
Pewnie 2018 też będą zawracać głowe.

Gość gość
20:38 popieram

Gość gość
gość dziś "dostają kasę, którą wcześniej rząd im z kieszeni wyciągnął" Nie im, ale złodziejom i kombinatorom, którzy miliardy wyciągali z budżetu na oszustwach VAT, paliwach itp.