Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kurvva jaka ludzie maja kase Moj sasiad wlasnie sprzedaje jeden ze swoich samoch

Polecane posty

Gość gość

odow (ma ich 4) za 120 tysi bo znalazlem to jego ogloszenie na allegro. A to jest najtanszy samochod z tych 4 . Z laska jezdza co pol roku na jakies malediwy, jakies fotki z polinezji francuskiej mi pokazywal. Chate ma chyba za melon. A ja sie jaram ze na jakis staz za 1000 zl chodze i nie musze codziennie wychodzic i mam k****a wyrzuty sumienia i wrazenie jakbymkraj dymal, ze za darmo kase biore a k***a ludzie takim hajsem przewalaja ze az sie slabo robi. I tez koles ma moze z 28-30 lat maks. Kurvva nie wierze ze to wszystko z zaradnosci lub niezaradnosci. Na bank to jest jakas seria sprzyjajacych okolicznosci w zyciu plus jakas genetyczna smykalka do robienia kasy

Gość gość
daj linka do tego allegro, jestem zainteresowany

Gość gość
gość dziś Sam prowadziłem niedużą firmę i na brak kasy nie narzekałem, a nikt nie dał mi złamanej złotówki. Wszyscy znajomi zarabiają ponad 3000 netto / m-c (większość znacznie więcej) i płacą im za dobrą pracę. Inteligentny i pracowity człowiek, zawsze znajdzie dla siebie odpowiednią niszę i ją mądrze zagospodaruje. Po tym właśnie odróżnia się tych inteligentnych od tępych prostaków.

Gość gość
Tak bede tu dawac linka zeby kolo sie dowiedzial ze o nim na jakims forum pisze. P****alo cie

Gość gość
Ja jestem lekarzem i to nie zaraz po studiach. W zeszlym roku przy tyraniu non stop na 3 etaty mialem 4500-5000netto, czasem wpadł dodatkowy 1000 za jakąś obstawe medyczną na wydarzeniach sportowych itp. I to niby lekarz który wg społeczeństwa nie wiadomo ile zarabia. Nie wiem jak ludzie robią po 10-20 tys miesięcznie a w dużych miastach takich ludzi jest pełno.

Gość gość
gość dziś Niedawno poznałem ratownika medycznego wywalonego dyscyplinarnie z roboty. Łaskawie gotów jest podjąć pracę, pod warunkiem, że dostanie minimum 3500 na rękę :P. Facet jest głupi jak but i wygląda jak ofiara Oświęcimia (ma dwa zęby). Zaskoczyła mnie dziewczyna, która w dużej korpo wychodzi średnio dychę miesięcznie, za pracę bardzo solidną, ale nie wymagającą szczególnej błyskotliwości.

Gość gość
gość dziś ludzie ktorzy prowadzą firmy i zarabiają tyle kasy akurat przesiadują na portalu dla nieudacznikow....buhahaha :D

Gość gość
gość dziś bo zmyślasz jesli ogloszenie jest publiczne to nie przestepstwo dac tu link. boisz sie raczej ze on sie dowie o Tobie leniu ze mu zazdroscisz zamiast w tym czasie wziac sie do roboty i zarobiac na to na co cie nie stac, inaczej jak jego

Gość gość
gość dziś Ludzie mądrze prowadzący swoje firmy, potrafią zarabiać w nich spore pieniądze :), a niedorobione półgłówki, które nie potrafią odróżnić czasu przeszłego od teraźniejszego, prawie zawsze będą zarabiać najniższą krajową i narzekać, że dobrą pracę można dostać tylko po znajomości :P.

Gość gość
gość dziś rozumiem że Ty tu na forum taką non-profit "pracę u podstaw" przerabiasz... :P

Gość gość
Ty debilu nie potrafiłeś sam liceum skończyć, a bredzisz teraz o własnej firmie. Gdyby nie pomoc mamusi, tobyś jeszcze klasę w gimnazjum repetował :P.