Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martyna 1991

Dziewczyny, jak Wam każą siedzieć w pracy?

Polecane posty

Chciałbym poznać Wasze opinie na ten temat. Pracuję w sekretariacie dużej firmy budowlanej i moja SZEFOWA (nie szef) każe mi - nieoficjalnie zakładać nogę na nogę przez cały czas gdy siedzę. Najlepiej też jakbym nosiła krótkie spódniczki i wysokie szpilki? Spotkaliście się z taką sytuacją? A Wy jak siedzicie w pracy?

Gość gość
my siedzimy w pracy bez majtek

Gość gość
Martyno :) a ładnie to tak kraść zdjecia z netu i podawać sie za kogoś innego? Wiesz że takie coś jest karalne.

Gość gość
To co Martynko, bo na swojej :) stronce masz wpis "zachęcam do kontaktu ze mną" i podany mail i tel. Czyli jak wyślę linka do twojego profilu na Kafeterii to tamta pani się nie zdziwi, że jest Martyną1991

Gość gość
Cisza za strony "martynki"

Gość gość
p.s. Na dowód mam już zrobione screeny z tutejszego twojego konta ze zdjęciem Pani XX

Gość Ja_Dyzio
podobno ostatnim hitem tak zwanym 'kod dres' jest i wymagają tego Szefowie od personelu pomocniczego aby sekretarki i inne szlajające się z papierkami po biurze NIE szeleściły żadnymi majtkami pod sukienkami ! - czyli , kobieta w sukience i w butach na obcasach w biurze, pokazuje się jako modelka , nie szeleści pod sukienką żadnymi majtkami , zapomina o tzytzkonoszu i porusza się w pracy aby było widać, że zapomniała o bieliźnie a Szef i jego Goście będą zachwyceni takim widokiem , gdy kobieta pokaże kawałek 'gołej' duupy za chwilę podwyżka na horyzoncie, więc może jednak warto pokazać Szefowi i Gościom kawałek gołej duupy ?