Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wojsko

Polecane posty

Gość gość

Co sądzicie o dziewczynach w wojsku? A może znacie kobietę w waszym otoczeniu, która wstąpiła do wojska? Jak zapatrywali się na to jej znajomi i bliscy?

Gość gość
z szacumkiem

Gość gość
Bo mi niestety dużo osób odradza wojsko.

Gość gość
Dlaczego do kopalni? Pytam o wojsko.

Gość gość
Baby są wszędzie gdzie nie ich miejsce! ciekawe dlaczego nie są górnikami.Wszystko fajnie,ale wrazie czego jak by wybuchła wojna to już to widzę,będą działały chyba tylko jako nałożnice.:D

Gość gość
Niedaleko mnie jest szkoła wojskowa, od kilku lat wysyp dziewczyn. Niestety po za strojem moro, to w niczym nie przypominają wojskowych. Spora cześć jest otyła i leniwa na maksa, pierwsze co to posadzić d)pe na ławce albo krześle w autobusie. Nie wiem jak one zaliczają ćwiczenia sprawnościowe. Ich rozmowy to tragedia, pirniczą tak że uszy więdną. Wiec jak to ma być pokolenie wojskowych to lepiej na samego siebie liczyć.

Gość gość
jak czujesz wene idz za ciosem nie pytaj innych

Ty wiesz jak w wojsku trzeba pić i mieć mocny łeb? A wiesz co się stanie jak zgraja niewyżytych chopa zobaczy jak laska odleciała po 0,5 tce?

Gość gość
Ja bardzo bym chciała tam iść, ale sporo osób mi odradza, że niby wojsko nie jest dla kobiet. Poza tym chciałabym się sprawdzić w roli żołnierza, a jestem ciekawa czy znacie jakieś kobiety w wojsku, może same panie też niech się odezwą:)

Gość gość do ksionc
Picie w wojsku? Poza tym na pewno trafiłabym gdzie są inne dziewczyny, one chyba tak nie piją:)

Gość gość
Moim zdaniem, kobieta w wojsku to indywidualna sprawa. Moje zdanie jest takie, ze kazdy powinien robic to, co go uszczesliwia, wiec jesli jakas kobieta ma predyspozycje i marzenia o wojsku to kuzwa czsemu nie !!! dlaczego twierdzicie ze kobieta jest tam gdzie nie jej miejsce ? Lepiej stac na autistradzie jako d***** ? Tam tez nie ich miejsce.... A kobieta ktora słuzy ojczyznie. Dla mnie cos pieknego.. Nie dostałam sie do mundurówki chodź bardzo chcialam, wiec zazdroszcze takim kobietom, ktore maja szanse, nie dosc ze uczyc sie jak bronic kraju, to jescze byc wsrod tylu przystojniaków :D mysle ze to panów nie z Wojska BOLI ! :D

Gość gość 22 12
Dziękuję za miły komentarz, właśnie chciałabym sprawdzić się w tej służbie, założyć mundur. Poza tym kobiety przecież też potrafią być dobrymi żołnierzami.

Gość gość
Tylko ciężko jest walczyć ze stereotypami, wszyscy mi mówią, po co Ci to, co niektórzy myślą że chce tam faceta znaleźć...

Gość gość
Niech sobie myslą. Ale faceta w wojsku znaleźć to raczej nie realne. Oni to tylko seks i seks. W sumie sie nie dziwie jak niektórzy siedzą tam po tyle lat :P w kazdym badz razie, kobieto gon za marzeniem, a nie sie przejmujesz jakimis stereotypami. Ja tez zawsze marzyłam o tym by zalożyc mudnur i strzelac lepiej od panów, tak zeby im kopara opadła :D

Gość gość
Prawda. Trzeba gonić za marzeniami. Tylko co odpowiadać ludziom na głupie komentarze? Zwłaszcza rodzicom.

Gość gość
Tzn jak rodzicom ? są przeciwni temu ?

Gość gość
Tak. Uważają, że to nie jest dobry pomysł. Sądzą, że taki zawód zupełnie nie pasuje do kobiety, a o tym że chcę tam szukać faceta, to wymyślili znajomi:D wszyscy są przeciwko mnie. A kobiety tak ładnie wyglądają w mundurze.:)

Gość gość
Dodam jeszcze, że mam 23 lata, więc nie jestem żadną smarkulą, a o tym wojsku myślałam już długo.

Idź i nie pier/dol po forach, że chcesz iść. Jak ja jestem głodny, to nie piszę, że musze coś zjeść, tylko idę i robię sobie amciu.