Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Extensive

Polecane posty

Gość gość

Posiadacie jakieś info na temat tego zespołu. Doradźcie

Gość gość
Miałam przyjemność bawić się z tym zespołem już nie raz! Jest świetny, godny polecenia! Zabawa z nimi to sama przyjemność, nogi same rwą się do tańca przy ich wykonaniu utworów! Zabawy, które zespół ma w swoim repertuarze są szalone i wyśmienite! jednym słowem ZESPÓŁ EXTENSIVE - REW ELKA ! Kto wybierze, nie będzie Żałował !

Gość gość
Rewelacyjny zespół który mogę każdemu polecić z czystym sercem ! Panowie bardzo kulturalni, umiejący rozkręcić wesele więc nie trzeba wodzireja Teraz znajomi będą korzystać z ich usług więc mówi to samo za siebie. Gorąco polecam :-)

Gość gość
Najlepszy zespół pod słońcem! Nie wyobrażaliśmy i nie wyobrażamy sobie, żeby ktoś inny mógł grać na naszym weselu :)Zespół w 100% godny polecenia :-)

Gość gość
Zdecydowanie bardzo dobry zespół na wesele i każdą inną imprezę. Grają z energią i starają się zaspokoić wszystkie wymagania pary młodej i gości. Super!

Gość gość
Gorąco polecam ten zespół, grana muzyka jest bardz fajna

Gość gość
Bardzo dobry zespół na wesele, duża ilość instrumentów powoduje że muzyka brzmi bardzo fajnie

Gość gość
Chcielibyśmy tą drogą podziękować zespołowi muzycznemu Extensive za wspaniałą muzykę, która zagrzała do tańca wszystkich naszych gości oraz za zabawy, które rozbawiły nas do łez.

Gość gość
Szukając zespołu na wesele nie mieliśmy łatwego zadania. W rodzinie dużo muzyków z zamiłowania i osób które po prostu lubią się pobawić przy dobrej muzyce. Nie sądziliśmy że uda się sprostać wybrednym gustom ale udało się!! Goście byli zachwyceni, co można było zauważyć po pełnym parkiecie do samego rana.

Gość gość
No mojej studniówce grali! Bardzo muzykalni i wokalnie utalentowani. Wszystkich wymiotło na parkiet. Bez kitu. Nawet najzagorzalsi podpieracze ścian tańczyli!

Gość gość
Szałowy, muzykalny i z ekstra podejściem do młodej pary i gości. Taki właśnie jest Ekstensive! Jeśli chcecie mieć naprawdę swoje wymarzone wesele, to dzwońcie do nich.