Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy po rozstaniu z facetem natychmiast szukalyscie nowego?szczerze prosze

Polecane posty

Gość gość

mam mase znajomych kobiet ,które zostaly olane przez faceta lub wspolnie podjeli decyzje o rozstaniu i od razu szukaly nastepnego na portalach randkowych i gdzie indziej. Ostatnio spotkalam koleżanke z liceum ,która juz jest po slubie i ma córeczke.Zwierzyla mi sie ,że dlugoletni partner z którym planowala slub i wspolne zycie zdradzil ją i wyznal jej ze jej nigdy nie kochal,ona miala juz prawie 30 lat i wszyscy wkolo mowili ,żeby sie spieszyla bo ma swoje lata i potem bedzie problem z dzieckiem itd. tydzien po rozstaniu szukala jak szalona faceta na wszystkich portalach randkowych i w koncu znalazla takiego który wydawal sie super. nie minal rok i zaszla z nim w ciaze ,potem slub i teraz ma juz normalna rodzine.

Gość gość
W pierwszym przypadku po 3 latach. Pierwszy związek. W drugim po 3 tygodniach. Byliśmy razem 7 lat. Ale on coraz mniej się starał, potem zdradził. W końcu doszło do mnie, że są fajniejsi ludzie i zupełnie bez żalu zaczęłam szukać nowego.

Gość gość
szczerze mówiąc nie, ale zawsze kopoś spotkałam przypadkiem i w końcu taki jeden się ze mną ożenił. Tak wyszło ☺

Gość gość
zdecydowanie nie rozstanie było z mojej inicjatywy i jest mi wspaniale samej, nikt nie wpier***a się do tematu :D

Gość gość
Ja po 3 miesiącach ale na zasadzie klin klinem. Bo tak naprawdę uczucie mi nie przeszło. Potem przestałam szukać i znowu zaczęłam gdzieś tak rok później gdy już doszłam mniej więcej do siebie.

Gość gość
ja nie mam 30, ale 24 teraz, w połowie maja przeżyłam bolesne rozstanie (dowiedziałam się przypadkowo, że dwa lata byłam we wszystkim oszukiwana i że nasza znajomość była budowana na kłamstwach). I postanowiłam sobie, że do końca września nikogo nie szukam, tylko leczę się ze swoich ran. Już jest lepiej, ale jak będzie zupełnie dobrze i nie będę myśleć o byłym, wtedy zacznę szukać nowego. Nie chcę nikogo ranić i robić z kogoś klina, bo wiem, jak to boli, bo sama kiedyś zostałam tak potraktowana