Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ingerować?

Polecane posty

Gość gość

Moja kumpela przyjaźniła się z pewnym X i miała w tym samym czasie chłopaka. Świetnie dogadywali się z X, ale po pewnym czasie ten się zakochał. Zaczął o nią zabiegać. Raz na imprezie doszło między nimi do pocałunku. Na szczęście kumpela szybko się otrząsnęła, powiedziała o zaistniałej sytuacji swojemu mężczyźnie (szczerość w związku to podstawa), a X postawiła sprawę jasno, że nie mogą tak robić, bo czuje się w związku szczęśliwa i że mogą zostać jedynie na stopie przyjacielskiej jak dawniej. X odbiło. Zaczął się na niej wyżywać, obrażać, wyśmiewać, kompromitować ją przy znajomych, uprzykrzać życie. Nie mogę już znieść tego, że ona płacze po nocach, bo straciła przyjaciela. Wiem, że dużo winy jest po jej stronie. Stąd pytanie, ingerować? Porozmawiać z X (dosyć dobrze go znam), przywitać go moją pięścią czy pozwolić im samym załatwić sprawę?

Gość gość
zajmij się sobą, dziunia, a nie innymi :P

przywitać go moją pięścią x hahaha jak masz pewność że ci nie odda to wal śmiało :D

Gość gość pomocny
Wal! Nawet jakby miał oddać, to w słusznej sprawie warto. ;P Wal! Potem dopiero pytaj czy boli? :D :D :D