Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobić by mąż mi wybaczył kłamstwo?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jesteśmy małżeństwem od 5 lat a w związku 10. Wszystko było zawsze idealnie ale którego dnia poznałam kolegę który z czasem sie we mnie zakochał. Do niczego nie doszło ale on sobie coś ubzdurał ze będziemy razem. Mój mąż sie o tym dowiedział i wtedy mieliśmy mały kryzys przez to. Oczywiście obiecałam ze bie bede miała z nim kontaktu i usune fejsa. Tak zrobiłam. Minęły dwa lata a ja po kryjomu założyłam tego fejsa ponownie. Nie miałam kontaktu z tym kolesiem ale komentował mi zdjęcia na fejsie. Tyle. Moja kochana teściowa szpiegowała mi tego fejsa i skopiowała wszystkie komentarze włącznie ze zdjęciami. Oczywiście pokazała mężowi a on nie chce mnie znać. Chce rozwodu. Zablokował nawet mój numer telefonu. Co mam robić żeby zechciał mnie wysłuchać ? Myślicie ze nie ma już szans na uratowanie tego związku? Wiem ze to są blachę powodu żeby brać rozwód ale ja już jestem mega zdołowana tym wszystkim. Pomóżcie

Gość gość
Fajną masz tesciowa a coś ty tam pisala ze to aż taki powód do rozwodu?

Gość gość
Co to były za zdjęcia z kim?

Gość gość
zrób mu loda i przestań trollować od rana

Gość gość
Zwykle zdjęcia z psem. Nic więcej.

Gość gość
dalabys mi bez gumy za 200zl?:classic_cool:

Gość gość
Nic takiego w tych komentarzach nie było. Tylko takie coś jak : ślicznie wyglądasz. Śliczny masz uśmiech. A ja tylko odpisałam Dziekuje.

Gość Tepota ludzka
To ja bym podala o rozwod, bo jesli on jest Taki nienormalny i zpowodu takiej blachostki stracil do ciebie zaufanie to on jest kontrolerem i terorysta i z czasem nie bedzie j lepiej .

Gość gość
On twierdzi ze psa kupił mi ten chłopak a to nie prawda. Ja chyba oszaleje jak on faktycznie mnie już nie chce. Depresja.

Gość kobieta po trzydziestce
Depresja? O ty głupia głupia, na Twoim miejscu wiałabym co sił w nogach od męża debila i teściowej konfidentki. Rozwód ? proszę bardzo. Nie tłumacz się bo tłumaczy się winny. Skoro dla Twojego męża takie coś jest powodem do rozwodu ...im szybciej się rozstaniecie tym lepiej Macie dzieci?

Gość gość
ahahaha depresja kobiety zrobia wszystko by tylko nie byc same XD

Gość gość
n.ow.enn.a pomp.eja.nska uratuje twój małżeństwo

Gość gość
Nie mamy dzieci. Zależy mi na nim ale fakty są takie ze mi nie wierzy tylko rodzinie. Jestem teraz ta najgorsza. Ciekawe jaki powód poda do rozwodu. Brakuje mi go strasznie. Wiem wiem musZe sie ogarnąć ale cieżko jest zostawić 10 lat związku za sobą bez łez i żalu.