Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdesperowanaaaaaaa

Depresja

Polecane posty

Gość Zdesperowanaaaaaaa

Witam mam roczne dziecko od mar zaszlam w ciążę zaczęłam szybko się denerwować rozumiałam to przez hormony. Po pół roku życia małego moje stany znowu wróciły byle co mnie denerwuje że dziecko nie chce spać że idzie tam gdzie mu nie pozwalam... Czasami mam takie dni że biorę go na ręce i chce mu zrobić krzywdę tak mnie denerwuje wtedy się całą trzęsę z nerwów . Nic mu oczywiście nie robię bo kocham go nad życie był dzieckiem długo oczekiwanym a jego narodziny były najcudowniejsze na świecie. Krzyczę wściekam się.... Są również dni kiedy jestem szczęśliwa nie krzyczę ale są właśnie też takie kiedy mam ochotę wyjść go zostawić. Mimo że mnie całuje PRzytula to i tak mam takie stany wtedy jak mam takie myśli to siedzę płacze że wogole o tym pomyślałam ... Mój chłopak widzi że jestem bardziej zzedliwa zdenerwowana . Nie wiem czy to może być przemęczenie może depresja? A może plastry antykoncepcyjne mają coś w tym wspólnego? Proszę o pomoc.

Gość gość
takie uroki macierzyństwa :/

Gość gość
Ale czy to może być przemęczenie czy może plastry wpływają i robi się stan depresyjny