Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zmiana lekarz w połowie ciązy

Polecane posty

Gość gość

Zastanawiam się nad zmianą lekarza , jestem w połowie ciąży . Nie jestem zadowolona z wizyt u mojego ginekologa.. Czy umawiając się do innego lekarza ginekologa może potraktować mnie źle ? Nie wiem co robić ?

Gość gość
Możesz zmienić lekarza w dowolnym momencie. Nie ma prawa traktować Cię źle, możesz też prowadzić ciążę u dwóch lekarzy, ja tak robię. Chodzę na NFZ do jednego po skierowania na badania i na kontrolę do drugiego prywatnie raz na dwa miesiące.

Gość gość
Bardzo dziękuje Ci za odpowiedz !

Gość gość
Możesz zmienić w każdym momencie. Ja chodziłam do połowy ciąży do dwóch, na nfz i prywatnie. Ten na nfz mnie wkurzał, badania pozostawiały wiele do życzenia, więc z niego zrezygnowałam, zadzwoniłam do przychodni, powiedziałam, że przeniosłam się do innego lekarza i tyle!

Gość gość
I Jak lekarz do którego przyszłas zareagował? Co mu powiedziałas? ze dlaczego zmieniasz lekarza ?

Gość gość
Chodziłam od początku ciąży do dwóch lekarzy, prywatny dostawał wyniki od tego na nfz, nic nie mówił, nic nie komentował, a wręcz jego położna mnie namówiła do takiego procederu, żeby na badaniach zaoszczędzić :)

Gość gość
tez wlasnie zmienilam lekarza, dokladnie w polowie ciązy. wczesniej chodzilam prywatnie, a pare dni temu polozna mnie namowila na zmiane, na ponoc bardzo dobrego lekarza na nfz. lekarz do ktorego poszlam teraz traktowal mnie normalnie, bardziej sie boje jak mnie potraktuje ta wczesniejsza jesli bym do niej kiedys trafila - do niej na wizyte czeka sie ze 2 dni, wiec w razie jakiejs infekcji bede zmuszona isc do niej :O