Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w co się ubrać do zdjęcia do paszportu?

Polecane posty

Gość gość

Hilfe, raunku, pomoszczi, help, lagundu, ajutro! Jutro muszę zrobić zdjęcie paszportowe i nie wiem, ja mam się ubrać :-(( Makijaż to chyba zrobię mocniejszy, bo na zdjęciach to zawsze słabiej wygląda, ale nie wiem jak sie malować, bo przecież nie wiem, co założę. I nie mam jak zrobić testowego make upu. Aaaa!

Gość gość
Do zdjęcia na którym widać głównie twarz i naprawdę niewiele poza tym najistotniejsza jest ładna koronkowa skąpa bielizna :D

Gość gość
:D :D :D :D Ty się nabijasz, a ja mam problem ;D Będę używała tego paszportu przez wiele lat i muszę się sobie podobać. Teraz już przeszukuję internety, bo chcę wiedzieć jak się uczesać, czy mogę mieć kolczyki na zdjęciu paszportowym i czy sa jakieś ograniczenia z makijażem 🌼

Gość gość
Ubierz się w co chcesz, za kilka lat i tak będziesz miała bekę, jak na siebie poaptrzysz :D

Gość gość
Biometryczne zdjecie to tylko twarz. Kolczyki zostaw w domu. Mocny matowy makijaz.

Gość gość
tu masz wszystko o zdjęciach do paszportu, poczytaj, bo może będzie i o makijażu. Aż tak nie wnikałam :D http://zdjecie-do-paszportu.pl/ Od siebie mogę dodać, że makijaż mocny, ale uważaj, żebyś się nie błyszczała, bo będzie masakra. I mam fiołą na pukncie włosów - uczesz je dobrze, bo potem każdy pojedyńczy włosek odstający widać :)

Gość gość
koniecznie pończochy i szpilki 🖐️

Gość gość
Buahahah %-) Ludzie to mają problemy :D A masło drożeje... to jest prawdziwe życie :P

Gość gość
Możesz byc naga, na zdjęciu sama twarz hahaha