Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wierzycie w UFO???

Polecane posty

Gość gość

Mój brat w wieku 12 lat podobno widział UFO. Wy tez mieliście takie przeżycia?

Gość gość
Nie.

Gość Kapitan Knykieć
UFO nie istnieje... wgl te wszystkie zabobony wymyślono żeby głupi ludzie mieli co robić. Np:,, o nie! Zobaczyłem Księżyc w południe! Nie wyjdę z domu przez tydzień!" Ha ha ha.

Gość gość
Możliwe ze UFO to ludzie z przyszłości...

Gość akmuszki1212
kilka sytuacji mialem gdzie cos widzialem sam i z innymi. pierwsza to razem z ojcem widzieliśmy kilka obiektów które przypominaly satelity na nocnym niebie tyle ze one sie zatrzymywały w miejscu przez 15 minut nieruchome byly by po jakims czasie odleciec. z opowiadan wujasa mieszkajacego w Feniks Arizona, tam to ludzie widza prawe codziennie obiekty ktore sie poruszaja z olbrzymia prędkością i sobie zawisają na niebie , zwykle po kilka takich. mialem tez inna sytuacje, jadac autokarem z wycieczka widzialem samolot pionowego startu mowiac innym o tym co widze za oknem nikt nie widzial tego co ja. jakby nikt mnie nawety nie slyszal.. nie wiem moze inna rzeczywistosc sie nalozyla na nasza i .. takie cos.. poza tym szarych spotkałem sa niscy 1.20 cm . i sa podobni do nas mentalnie. i nas nie lubia, zreszta badaja nas od bardzoooooooooooooo dawnaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

Gość gość
widzialam

Gość akimuszki121212
gość dziś innemedium xD