Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja sąsiadka lat 18 puściła się i urodziła bachora, a ja 29 stara panna

Polecane posty

Gość gość

Ona łatwa ojciec dziecka NN ale chociaż ma dla kogo żyć, a ja ? Nawet nie wiem po co do pracy chodzę, co z tego że mam kasę, nie daje mi ona szczęścia,

Gość gość
Też się puść jak zazdrościsz, no chyba że jestes paskudna i nikt cię nie chce, to zainwestuje w alkohol, spij faceta i go dosiadź. Ewentualnie kup kota już będziesz miała dla kogo żyć

Gość gość
kota nie kupię, mam alergię ☹

Gość gość
poza tym nikt mnie nie chce, mam nadwagę i biust do pasa ☹ tyle tylko mi zostało, że się mogę żalić śmiało. Nikt mnie tu nie zna, więc się nie wystraszy ☹

Gość gość
Musisz sobie kogoś znaleść.Ja gdybym wiedziała że nie mogę być z kimś lub wolę żyć sama to i tak zrobiłabym sobie dziecko. Nie tzreba od razu się puszczać,można skorzystać z banku spermy

Gość gość
Mówisz i dziecku "bachor " i liczysz że ktoś normalny Cię zechce ?

Gość gość
Ja mam 34L i tez od zawsze jestem sama. faceci chcieli mnie tylko do seksu, a nie na zone i matke.We łbie mi sie tak poprzewracało ,od samotnosci ze chodze do psychologa i psychiatry.

Gość gość
Właśnie mówi się na kobiety a to Facetom się porabalo w głowach i się strasznie zepsuli, same bawidamki, nie ma z kim stworzyć związku

Gość gośćiaraaa
'Mam nadwagę i biust do pasa ' zacznij coś dla siebie robić. Zdrowo się odzywiaj, wiecej wsiadaj na rowerek, uorawiaj jakiś sport. Nie dość, że zgubisz zbędne kg, ciało bedzie wyglądało o niebo lepiej, to bedziesz rozpromieniona! Mężczyźni uwielbiają takie kobiety które mają pasję i chęci do życia. Idź do kosmetyczki , fryzjera i na zakupy. Zrób coś dla siebie. Wyciągnij koleżankę do kina a później na drinka. Zmień coś w swoim życiu , a nie tylko narzekać, ze ma się nadwage i jest sie do du*y!!!

Gość gość
Cokolwiek bym nie zrobila ,nikt nie zwraca na mnie uwagi .nikt sie mna nie interesuje, kazdy ma mnie gleboko w d***e .fryzura ,makijaz, ciuchy ,to nic nie pomoze to tylko na chwiele pomaga zmienic humor.Ja bym sie dobrze czula ,gdyby sie ktos we mnie zakochal ,ale to sie nigdy nie zdarzy .wiec biore psychotropy.

Gość gość
Nie jecz tylko sie staraj , twoje nastawienie odstrasza

Gość gość
jedz ovarin