Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamazwilanowa

Pediatra Wilanów pilnie potrzebny

Polecane posty

Gość Mamazwilanowa

Przeprowadziliśmy się dwa miesiące temu na Wilanów, za miesiąc urodzi nam się dzidziuś – gdzie do przychodni z takim maleństwem, co polecacie? Chciałabym zapewnić najlepszą opiekę mojemu synkowi, czytam, szukam i mam już mętlik. Raczej biorę pod uwagę prywatne wizyty, chociaż może ktoś poleci kogoś na nfz?

Gość rudakaska
O, my też z Wilanowa, z której części ;)? Może się złapiemy z bąblami na spacerze ☺! Ja od niedawna chodzę do Enel-Medu z moimi dziećmi. Polecam doktora Pisarka i panią doktor Cieszkowską. Mają bardzo fajne podejście i do dzieci i rodziców, zawsze tłumaczą co i jak. Ta placówka jest w galeri Alto.

Gość gość
No, na nfzet raczej nie znajdziesz nikogo, wszyscy uciekają do prywatnych lecznic, a w państwówce tyko stara kadra, niestety.

Gość gość
@ Mamazwilanowa wczoraj urodzi nam się dzidziuś – gdzie do przychodni z takim maleństwem x Z maleństwem nie chodzi się do przychodni gdyż to tam jest największe zgrupowanie chorych ludzi. Pomyśl logicznie, naprawdę chcesz zaprowadzić dziecko między obce chore dzieci? Uważam, że wystarczy wizyta środowiskowej w domu. Zważy, zmierzy, obejrzy i tyle. x @ Chciałabym zapewnić najlepszą opiekę mojemu synkowi x Nic prostszego jak zdrowo go odżywiać naturalnym mlekiem zdrowej mamy. I nie szczepić. Moja córa ma 2 lata i chorowała dwa razy. Oba przeziębienia przeszły w 3-4 dni. Za to córka sąsiadki ktora od mała oslabia organizm swego dziecka rtęcią, aluminium i innymi toksynami zawartymi w szczepionkach praktycznie żyje od przeziębienia do przeziębienia.

Gość gość
Ja z moją córką też do Alto, do Enelmedu chodzę. Tam wszyscy pediatrzy są super. Byliśmy u dra Pisarka, u dr Trywiańskiej… Noworodek to specyficzny pacjent ;), pamiętaj, żeby powiedzieć przy rejestracji takiego maluszka o tym, żeby cię zapisali do dzieci zdrowych, najlepiej jako pierwszą, bo takie malutkie dziecko może łatwo coś podłapać.

Gość mandaarynka
Właśnie, trzeba o tym pamiętać – żeby nie pójść na wizytę i znaleźć się wśród chorych dzieci, ale info przy rejestracji powinno załatwić sprawę.

Gość gość
Ja jakiś czas temu przeprowadziłam się do Lublina i jak to bywa z tymi ośrodkami na nfz nie znałam ich w ogóle....jaki pediatra przyjmuję czy dobry czy nie. Zdecydowałam się na początek iść prywatnie do pediatralublin.com.pl . Bardzo dobry pediatra którego każdemu polecę.

Gość gość
Swietne pozycjonowanie, brawo, gdzie wilanow a gdzie lublin, juz bardziej sie opłaca miec bota niz takiego marnego speca od pozycjonowania hahaha

Gość gość
gosc 9.14, bez przesady, wątek dotyczy przychodni na Wilanowie... Raczej założycielka wątku z noworodkiem nie pojedzie do Lublina ! A wracając do tematu, zawsze jak byłam w Alto to bardzo czysto, nowocześnie. Dbają o sterylność, więc z takim bobasem bezpieczniej do takiego miejsca jest się udać.Ale fakt, lepiej dmuchać na zimne.

Gość Kaśśkaa
o, własnie szukałam świeżych informacji na ten temat, bo też się przymierzamy do Enel-Medu, słyszałam dobre opinie, a zależy mi na szybkich terminach i podejściu do mojego czterolatka... Teraz chodzimy na Klimczaka i średnio jestem zadowlona...