Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamusie, dlaczego pozwalacie swoim córkom na kilo tapety i skąpe ubrania?

Polecane posty

Gość gość

Mam 26 lat, kiedy miałam 12-16 lat to kto by pomyślał o cyckach czy tylku na wierzchu, farbowaniu włosów czy tipsach. Jakie to czasy nastały, że nastolatki, w sumie jeszcze dzieci wyglądaj jak typowe szmaty? Wymalowane, tuszu tona, aż rzęsy posklejane, podkladu pół centymetra, włosy na czarno, bluzki lewdo zasłaniające piersi, brzuch goły, wystające spod spodenek pośladki, chamskie odżywki, przeklinanie. No szok, gdzie są matki ?! Jak można tak dzięki pozwolić wyjść na ulice? Takiej wystarczy jeszcze doczepić na czole kartkę "weź mnie zgwałcił". Do tego strach im zwrócić uwagę, bo rzucają się z pazurami, wyzywają, są agresywne. Czasem jak widzę profil na Facebooku takiej dziewczynki to szok, zdjęcia z alkoholem i papierosami. Dlaczego kiedyś tak nie było? Czy z dzisiejszymi dziewczynkami ciężej jest sobie poradzić?

Gość gość
czy ty jesteś ślepa? rozejrzyj się wokół siebie świat się zmienił przez ostatnie 20 lat. a kto to widział żeby w bikini na plaży paradować??? przecież kiedyś baby chodziły zakryte po kolana i też było fajnie :D

Gość gość
Chodzi mi o zachwianie i wygląd nastolatek. Wyglądają jak pospolite Ku*wy, a rodzice na to pozwalają.

Gość gość
Ja mam 31 lat, jak miałam 15-16 to był standard że dziewczynki miały tone tapety, tyłki na wierzchu...moda była na bluzki odkrywające brzuch z kolczykiem i buty na wysokim koturnie. Papierosy na każdej przerwie. Autorko nie wiem gdzieś Ty się uchowała.

Gość gość
Ktos musi pracowac na rodzinke! Niee!!! Niech sie przyucza i wtapia w zawod. Tam nikt jej w golfie posuwac nie bedzie.

Gość gość
Jakoś nie kojarze, żeby w moim gimnazjum się tak dziewczyny ubierały. Jak już ktoś był ubrany wyzywająco to był tępiony przez nauczycieli, poza tym chodziła za tą osobą opinia dupodajki itd a teraz widzę że to norma, dziewczynki 14 lat mają już zafarbowane zniszczone włosy i buzi spod tapety nie widać, ledwo zakrywają biust kawałkiem szmatki, brzydko się odzywają, biją spożywają alkohol, śmiecą i naśmiewają się z innych. To ja nie wiem gdzie wy się uchowalyscie, że dla was to normalne, z resztą normalni rodziće nie kupili by dziecku takich ubrań. Widocznie wy jesteście ładnie takimi matkami, ktore nie pilnują córek, a potem płacz i lament bo ciąża albo gwałt. Ja bym niejedna taka wzięła i przetrzepala po pysku.

Gość gość
dokładnie to wszystko już było wystarczy spojrzeć na stylówki Madonny na przestrzeni lat :D a jak dziewczyna jest ponadprzeciętnie ładna, to też jest x wystarczający powód by ją zgwałcić, bo kusi? czy musi mieć jeszcze kusą spóniczkę? :D

Gość gość
O czym tu dyskutować :) jaka MAĆ taka NAĆ. Mamusia miała zad ,cyce na wierzchu i kilo tapety na twarzy to jest wyrozumiała dla swojej latorośli. Dziewczyna jak jest ładna to nie musi podkreślać urody,ma piękne brwi,usta,ładną cerę a paskudy malują ryje by zatuszować jej brak .

Gość gość
Też pamiętam 15 lat temu nie było wiele lepiej.

Gość gość
Mam teraz 35 lat tez sobie niewyobrazam zebym wyszla z domu jak coniektore nastolatki- matka by mnie w drzwiach od razu zawrocila a poza tym wstydzialbym się wystawiać cycki i tylek pokazywać wszystkim dookoła. Tez się dziwie matkom ze pozwalają takim gowniarom m.in nakladac długie tipsy , podkład na buzie ... Smutne w sumie to jest :(

Gość gość
A na co ty kochana liczysz? Jak matki tych córek same paradują z gołymi tylkami i toną tapety na twarzy? A potem palec środkowy w tv pokazują. Większość tych co cię krytykuje, to właśnie tego typu mamuśki :) W normalnej nie patologicznej rodzinie takie sprawy rozwiązywane są bardziej umiejętnie. Piszę z doświadczenia.