Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moja tesciowa robi to specjalnie?

Polecane posty

Gość gość

Siedzę z 5tyg dzieckiem sama, mąż w pracy, to zadzwoniła, że może obiad ugotije, mysle no ok, miło tym bardziej że ostatnio moje obiady były z tych szybkich, przygotowanych w 20 min, a ona mówi że coś porządnego zrobi, i zrobiła....zupę fa solową i gołąbki. Przeciez wie że karmie piersia, dziecko by mi eksplodowalo, raz po kapuście cała noc cierpiał, efekt był taki ze obiad zjadł tylko mąż. W dodatku wiem, że jest obrazony bo widziała mnie z wózkiem na swoim osiedlu i nawet nie zaszlam, nie bronie jej spotkań z wnukiem, ale jak już wyjdę z domu to chce się poruszać, pochodzić, a nie siedzieć u niej na kanapie, mówiłam żeby wpadają do nas, od urodzenia młodego była raz. Tak się musiałam wyzalic

Gość gość
Albo robi to specjalnie bo Ty jej nie obchodzisz albo jest poprostu głupia.

Gość gość
Moja robi tak samo albo gotuje co ja nie lubiea ona dokladnie o tym wie. I co? Mam wyrabane bo i tak nie lubie ani jej ani jej kuchni.

Gość gość
Tylko po co proponuje mi...mogłaby w tajemnicy zaprosić męża na ten zakichany obiad, i tak wiem że robi mu śniadanka bo ten przed pracą do niej jeździ. Sama już nie wiem czy ona jest tak bezmyślne....?

Gość gość
a nie mogłas jej powiedzie,że to obiad tylko dla męza bo przecież karmisz , no i sama będziesz sobie i tak gotowała,bo przecież tego nie możesz zjeść.Js bym powiedziała ,jeszcze focha zawaliła.

Gość gość
a mamusia Ci obiadku nie ugotuje

Gość gość
Moja mamusia mieszka 8 tys km stad więc raczej nie ugotuje. Tesciowa wie że karmie piersia. Prosiłam ja Zeby gotujac ten obiad nie używała kostek rosolowych i innych kucharkow. Więc wiedziała o co chodzi