Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dianaana1

Czy powinnam czuc sie winna?

Polecane posty

Hej :) Pisze do Was, bo chce sie dowiedziec jaka jest Wasza opinia na temat tego, za co ja czuje sie winna i czy rzeczywiscie powinnam tak sie czuc, czy zwyczajnie wyolbrzymiam sprawe. Jestem ze swoim chlopakiem juz prawie 3 lata. I co tu duzo gadac, zwyczajnie go kocham. Nigdy wczesniej czegos takiego nie czulam. Ale obwiniam sie za to, ze na poczatku naszej znajomosci, kiedy jeszcze nie bylam tak naprawde w nim zakochana, milosc przyszla z czasem, ale bylismy juz para, podobal mi sie jego kolega. I lubilam sie z nim draznic, widzialam, ze on lubi mnie, czasami mialam nadzieje, ze moze mi cos wyzna itd. W sumie nie wiem, czego tak naprawde chcialam xd Byc moze podobal mi sie fakt, ze facet, ktory wedlug mnie jest przystojny ma rowniez oko na mnie i dlatego bardziej mnie to krecilo. Mam nadzieje, ze wiecie o co mi chodzi. Ale pozniej zwyczajnie mi to przeszlo, tyle ze mi sie podobal. Nigdy jakos nie myslalm o tym, zeby pojsc z nim do lozka itp. W ogole nawet o nim nie mysle. Ale teraz, gdy jestem zakochana po uszy w soim chlopaku i sobie przypomnialam, ze jego kolega mi sie wtedy podobal i ze sie z nim droczylam, zaczelam sie za to obwiniac. Ze nie powinnam, ze jestem zla dziewczyna itd. itp. I to zwyczajnie nie daje mi spokoju. Czy rzeczywiscie postapilam zle? Bardzo prosze o Wasze opinie.

Gość gość
Nie zawracaj sobie tym głowy, to, że kilka lat temu ktoś ci się podobał to nie koniec świata. Nie poszłaś z nim do łóżka, nie całowałaś się z nim. Nie masz większych problemów?

Gość gość
nie, nie powinnaś się czuć winna. To, że czasami podobają ci się inni faceci albo nawet czujesz, że mogłabyś się nimi zainteresować nie jest zdradą i nie powinno budzić w tobie poczucia winy. Problem jest wówczas gdybyś zaczęła takiego mężczyznę uwodzić a na pewno gdybyś zaczęła swojego partnera z nim zdradzać. To o czym piszesz nie jest niczym, co powinno wywoływać w tobie poczucie winy