Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosia 1977

Jak traciliście dziewictwo dorosli ... dziewczęta i chłopcy

Polecane posty

Gość gość
już pisałam. Gdy skończyłam 18 lat sama doszłam do wniosku, że błona niepotrzebna. Kupiłam dildo wypiłam pół butelki wina i wpakowałam sobie dildo tam gdzie trzeba. Tak na prawdę dopiero roku później z ukochanym był pierwszy raz ale błony już nie miałam i nie było całego kłopotu z przebijaniem i krwawieniem dlatego uważam, że tak najlepiej

Gość gość 1972
Nic ciekawego. Byłem na 5tym roku studiów, wcześniej żadna mnie nie chciała. Trzy lata młodsza koleżanka, trochę mała i zezowata ale za to z dużymi cyckami, zaczęła mnie odwiedzać pod różnymi pretekstami no i któregoś dnia, stało się.

Gość gość
Dziewictwo straciłam z moim mężem (wtedy jeszcze chłopakiem). Spotykaliśmy się już ciut ponad rok. Ja miałam 19 lat, a on 25. Po mojej maturze pojechaliśmy na pierwsze wspólne wakacje do Grecji. Wiedziałam, że tam się to stanie i chciałam tego. Dzięki Bogu, nie miałam wydumanych oczekiwań i spodziewałam się, że na początku szału nie będzie. I miałam rację. Pierwszy raz to była niezła harówka. Za cholerę nie mógł mnie spenetrować. Czy się zestresowałam i spięłam czy był po prostu za duży na dziewiczą dziurkę - nie wiem. Ani lubrykant ani poduszka pod pupą ani pozycja na jeźdźca nic nie dała. Dopiero "na pieska" się udało. Bolało i było sporo krwi. Trochę się popłakałam. Daliśmy sobie spokój i mąż dokończył na ręcznym. Kilka następnych razy też nie było fantastyczne. Krwawiłam, zdecydowanie mniej niż za pierwszym razem ale jednak i pierwsze kilka-kilkanaście ruchów ruchów bolało jakby penis był z papieru ściernego. Łzy same napływały do oczu. A lubrykantu używaliśmy tonę i dłuuugą grę wstępną. Pierwszy bezbolesny stosunek z którego miałam satysfakcję był na pewno "nasty" w mojej karierze. Pierwszy orgazm poprzez samą penetrację (wcześniej miałam jeszcze jako dziewica przy minetce czy paluszkiem po łechtaczce) miałam dopiero 5 miesięcy od rozpoczęcia współżycia. Może było u mnie tak ciężko bo za długo czekałam? Błona zrobiła się gruba. Cholera wie. Może po prostu miałam pecha.

Gość gość
Ja i dwóch chłopaków poszliśmy zbierać grzyby. Miałam 13 lat. I tak schylaliśmy sie po te grzyby, żeby podnieść i nagle poczułam, że mnie macają. Więc zdjęłam spodnie i majteczki a biustonosza nie miałam gdy zaczęli mnie całować. No i jednemu lizałam a drugi mi wsadził. Po kilku minutach zmiana i poprawka. W końcu spuścili mi się do buzi. To było piękne. Las szumiał i pachniał jodełkami.

Gość gość
widzę, że ludzie wymyślają. Zazwyczaj było to zwyczajnie. Ja na pierwszym roku studiów (miałem 18 lat)- koleżanka podobała mi się i nie zdała jednego z egzaminów. Ja byłem z tego przedmiotu bardzo dobry a ponieważ podkochiwałem się w niej postanowiłem, że nie pojadę z kumplami na wakacje tylko będę się z nią uczył do poprawki. Uczyłem się z nią (mieszkaliśmy nie w tych samych miastach ale blisko, więc dojeżdżałem do niej codziennie). Potem razem pojechałem z nią na egzamin i wtedy trzeba było przenocować w hotelu i wzięliśmy jeden pokój. Zdała i postanowiliśmy zostać jeszcze jedną noc i uczcić to i stało się. I tak zdążyliśmy jeszcze pojechać na wakacje - pojechaliśmy już razem jako para. Po dwóch latach jeszcze na studiach zostaliśmy małżeństwem i co prawda po pięciu latach rozwiedliśmy się ale była to moja pierwsza noc z kobietą.

Gość gość
wakacje u babci na wsi dawno temu z moimi starszymi kuzynkami (15 i 14 lat) ja miałem 13 lat - mocno się śmiały i zniknęły gdzieś na strychu. Jak się okazało one tam sobie pokazywały pipki i dotykały się a ja je nakryłem na tym. Początkowo były złe i wystraszone ale nagle starsza się zaśmiała i zapytała czy mi staje i mam już mleczko. Pokaż powiedziała i rozpięła mi spodnie. I tak długo mi trzepała aż wytrysnęło parę kropelek. Potem pozwoliły mi dotykać i dotykały mnie. Pierwszy seks miałem kilka lat później z jedną z tych kuzynek (z tą młodszą) na weselu u rodziny, Ona miała już 17 lat i nie była już dziewicą a ja 16 i byłem jeszcze prawiczkiem. Baliśmy się trochę bo jedynym zabezpieczeniem była gumka ale nic się nie stało, zresztą dla ostrożności wyjąłem przed wytryskiem. Było to fajne wspomnienia. Na pewno pomogło to, że na tamtych wakacjach byliśmy już oswojeni z własną nagością i ona sobie przypomniała i powiedziała, że dziś z Tobą spróbowałabym i tak się stało.

moj ojciec przywiozl kiedys kolegę z pracy zeby pomogl mu wybudowac wiate na ciagnik mialam wtedy prawie 16 lat podobał mi sie ten krzysiek był ok. trzydziestki przystojny ale zonaty mial trojke dzieci ja moja 14 letnia siostra i mama pomagalismy donosic cegly i pustaki ojciec robil zaprawe ale po obiedzie ociec zaczal stawiac wodke i obaj z Krzyskiem pili do pożnej nocy mama pogniewala sie na tate i poszla spac do drugiego pokoju z malym bratem a ojciec przyprowadzil Krzyska do sypialni gdzie byly zlaczone dwa lozka na jednym spalam ja z siostrą a na co dzien na drugim ojciec z mama przebudzilam sie jak ojciec kompletnie pijanego Krzyska ulozyl od srodka czyli obok mnie a sam polozyl sie od brzegu bylo bardzo goraco bo to byly wakacje spalam w samych majteczkach i biustonoszu w swietle ksiezyca widzialam jak Krysiek zalegl w znak w samych slipkach mial owlosiona klatke piersiową przeszly mnie ciary i choc juz często bawilam sie szparka i mialam orgazmy to teraz obok mnie na wyciagniecie dloni lezal prawdziwy facet z wyraznie widzialam jak jego czlonek byl widoczny pod materialem slipek balam sie a jednoczesnie bylam podniecona moje piersi chcialy wyskoczyc z miseczek biustonosza a kroku poczulam wilgoc polozylam sie na boku i obserwowalam czy krzysiek spi twardo , ale on jak zabity wiec chec dotykania jego meskosci byla tak wielka ze odwazyla sie bardzo delikatnie ulozyc dlon na uniesionym materialem silipek to bylo dla mnie niemal szokiem dotykalam instrumentu dojrzalego faceta ktorym zmajstrowal trojke dzieci delektowalam sie tym momentem a druga dlon powedrowala w moje krocze i przez majtki piescilam swoja szparke i laskotke podniecenie i dalsza chec osmielily mnie gdy do tej pory miekka struktura jego fujarki zaczela peczniec i twardniec i unosic moja dlon do gory krzysiek spal twardo pochrapywal bylo czuc won alkocholu slipki uniosly sie na tyle ze miiedzy jego podbrzuszem a majtkami moja dlon wslizgkgnela sie i moglam u nasady objac swoja mala dlonia jego trzon wtedy wydawalo mi sie ze byl olbrzymi choc poniej poznalam facetow bardziej obdarzonych czulam dosc geste owolosienie i delikatnie pogladzilam skorke jego moszny w ktorej wyczualam 2 kuleczki i wtedy mialam pierwszy delikatny orgazm moja pisia uslinila sie gdy ochlonelam i widzialam ze krzysiek spi nadal twardo pozwolilam sobie zsunąć material slipek z tego stojacego twora i w swietle krzezyca widzialam go w calej okazalosci nigdy z bliska ani na zywo nie widzialam tej meskosci z jego czubka zsunela sie czesc skory i ukazala sie lsniaca glowka z otworkiem na czubku delikatnie pogladzilam te glowke palcem trzon jakby się zatrząsl ale Krzysiek spal bez ruchu przypomnialo mi sie ze kolezanki ktore jua mialy do czynienia z chlopakami w intymnych sytuacjach mowily o robieniu loda chlopakom ze jezykiem i ustami lize sie takiego trzona i chlopaki to uwielbiaja wiec przyszla mi mysl ze mam okazje sprobowac takiego twardziela sprobowac polizac nachylialm sie z drzeniem serca nad glowko i delikatnie polizalam czubek pachnial moczem ale jakos mnie to nie odrazalo i zaczelam coraz odwazniej lizac cala glowke a nawet wkladac corar glebiej prawie do gardla mi siegal i naprawde lizalm jak loda na patyku znowu bylam bardzo podniecona marzylam zeby ten patyk byl moim pierwszym ktory mnie zdobedzie ale gdy juz prawie mialam kolejny odlot ten patyk strzeli mi jakims plynem do samego gardla wystraszyak m sie jak szalona i puscilam z ust to twarde monstrum i szybko odwrocilam w kierunku spiacej siostry polykajac caly ladunek balam się odwrocic

cd. lezalam tak wystraszona slychac bylo ze krzysiek zmienia pozycje cos pomruczal i po chwili uslyszalem ciche chrapanie spojrzalam przez ramie i w poswiacie ksiezyca dostrzeglam ze spi na boki odwrocony do mnie a wiec chyba nie byl swiadomy co sie stalo ochlonelam i poczulam ze na wargach mam jeszcze resztki jego lepkiej cieczy poczatkowo myslalam ze siknal mi moczem ale to bylo cos innego lekko slonawa lepka ciecz, gdy pomyslalam o tym co przed chwila się stalo poczulam jakies dreszcze w podbrzuszu i silna cheć podraznienia sobie wilgotnej szparki i twardej laskotki i kolejny dreszczmnie przeszyl , po tym jednak zasnelam jednak po jakims czasie gdy na dworze zaczęlo świtac przebudzil mnie dotyk szorskiej ale nieduzej dloni lezalam tylem do lozka na ktorym wczesniej spal Krzysiek z ojcem nieco wystraszona jednak bez ruchu czekalam na daszy bieg wydarzen dlon bardzo delikatnie gladzila moje udo od kolana do posladka moja myszka znowu zaczela sie pocic a przeciez moje majteczki w kroczu juz bylu mocno mokre moje piersi znowu powiekszyly sie brodawki napęcznialy dlon krzyska powedrowala wyzej na moj posladek a potem palce wsunely sie po moj***awelniane majteczki moja pupa byla wypięta w jego kierunku wiec niemal przyjego ciele nie moglam dalej ulezec bez ruchu i jedna z nog ulozylam tak zeby mogl bez przeszkod dotrzec palcami do mojej wilgotnej szparki nie ulakl sie tylko dotarl palcami do mojej dziurki o***tu i chwile popiescil moja dziurke a potem powoli wslizgnal sie miedzy moje platki i lekko posuwal wzdluz potem koniuskiem palca popiescil dwarda laskotke pragnelam zeby wojego palca wsunal glebiej pragnelam weszedl gleboko nigdy zaden chlopak nie dotykal tego miejsca oddychalam ciezko on jednak powoli zsunal moje majteczki do kolan nawet mu w tym pomoglam wiedzial ze nie spie wiedzial ze tego pragne nie bronilam sie pozwalam obcemu dwa razy starszemu facetowi dotykac swoje intymne czesci ciala ale to byl pocztek czegos co sie zaczynalo gdy bylam juz bez majtek obawialam sie tylko zeby siostra sie nie przebudzila i ojciec jednak po chwili to nie bylo wazne ten obcy facet swoim jezykiem wylizywal moja dziurke o***tu a potem rozchyli palcami moje platki i wpil sie jezykiem w mokre pragnace miejsce ciezko bylo mi sie powstrzymac zeby nie wydobyc z siebie jakis dzwiekow czulam ze moja myszka jest spuchnieta i cieknaca sokiem po chwili Krzysiek zaprzestal lizac mnie w kroczu a ja miedzy platkami poczulam twarda glowkę jego meskosci prxysunąl sie blizej mojego ciala czulam na plecach jego owlosiona klatkę piersiowa i czulam nieswiezy odech po alkocholu wsunąl jedna dlon pod moja pache i ująl dlonia moja lewa piers balam się a jednoczesnie pragnelam zeby mi to zrobil po chwili szepnal mi do ucha czy chce tego skinelam potwierdzajaco glowa wtedy przycisnal mnie mocno do siebie i wpchnal swoje naprezone pracie do mego wnetrza przez moment poczulam lekki bol i jakby mnie ktos rozpalawial ale to bylo niewazne on byl we mnie gleboko czulam go przez chwile tak lezelismy poloaczeni po chwili jednak Krzysiek delikatnie zeby nie skrzypialo lozko poruszal sie we mnie w jedna i w druga strone lekki bol mieszal sie z oromna przyjemnoscia mialam ogromna ochote krzyczec plakac z przyjemnosci , on robil to tak delikatnie odpial mi stanik i moje piersi wyskoczyly piecil je dlona tojeszcze zwiekszalo rozkosz i musialo to u mnie skonczyc się silnym skurczem myszki wyprezylam sie i wygielam w luk przerwal na chwile poruszac swoim instrumentem ale musialo go to tez podniecić bo przyspieszyl i po chwili wyszedl ze mnie i czulam jak jego ciecz spryskalo moje posladki i udo czylam jego jeszcze twardego dragala na posladku Krzysiek przytulony do mnie jeszcze piescil moje piersi az jego zwierze przerodzilo się mieciukie cialo pomogl nasunać mi majteczki na tylek i wtedy moja siostra zmienila pozycje spania wiec odskoczyl odemnie i odwrocil sie w kierunku spiacego ojca a ja nakrylam ciezka piezyna i przezywalam to co sie wydarzylo wsunelam dlon w swoje krocze i dotykalam miejsc gdzie mialam przed chwila meskosc to bylo podwojne rozdziewiczenie i w usta i w myszkę po tych wrazeniach unalam jednak gdy sie obudzilam nie bylo siostry nie bylo ani ojca ani Krzyska czulam na sobie wigotne prawie cale majteczki wtedy zauwazylam ze sa tez na nich plamki krwi szybko zmienilam na swierze zeby mama nie zauwazyla i mam je do dzisiaj schowane jak rlikt nigdy juz potem nie mielismy z krzyskiem zadnej intymnej sytuacji choc bywal u nas dosc czesto

Gość gość
ja podobnie jak ktoras kolezanka, troche sie upilam i zrobilam to z wibratorem, niestety z mezczyzna jeszcze nie mialam do czynienia, no ale wibrator mi starczy narazie.

Gość gość
Z mezczyzna to zupelnie inna bajka....kilka leweli wyzej...o ile nie spartoli tego i nie bedzie skupiał się na sobie ;) Spróbuj - inna przyjemność!

Gość gość
nie wierzę, że facet nawet po alkoholu nie obudziłby się a po dużym alkoholu by mi nie stanął więc jest to opowiastka typu marzenia przed snem

Gość gość
by mu nie stanął oczywiście mnie zresztą pewnie też

gość 2017.07.28 cienki bolek jestes mam kolezankę ktora ma dopiero super sex jak jej facet sobie popije wtedy jego drągal stoi i stoi i ona nawet ma już dość kiedys po imprezie u nas zapytalam ja czemu nie pozwala mu pić a ona do mnie ...`kochana jak by sobe za duzo dal to by mnie do rana zaoral więc jak nie masz wiedzy gość 2017.07.28 i ci po piwie nie staje to sie nie wypowidaj