Gość gość Napisano Lipiec 26, 2017 Hejka kochani. Chciałabym was zapytac o rade. Zaczne od tego,że moja przeszłosc mnie dreczy,codziennie. Jako mała dziewczynka bawiłam sie z siostra w mame i tate. Robiłysmy dziwne rzeczy...ocieranie sie itp. (miałam wtedy 6-7 lat) wszystko poszło w zapomniane ale po kilku latach wrociło (jako nastolatka ciagle o tym myslałam,ze jestem inna...dziwna...),bawiłam sie tez podobnie z kolezankami... Pamietam jeszcze,ze kiedy byłam troche starsza moze 12 lat spałam z rodzicami poniewaz był remont w domu i było jedno łozko, a moja siostra spała u dziadków...mama poszła do pracy nad ranem. Spiąc poczułam,ze ktos mnie dotyka (w tym miejsu) obudziłam sie i zorientowałam sie,ze to tata.. niby przez sen ale jednak zapamietałam to... i tu moje pytanie. Znalazłam chłopaka jestesmy juz dlugo ze soba... i nie chce przed nim niczego ukrywac... i czy mam mu powiedziec o mojej przeszłosci? boje sie,ze mnie moze zostawic,ze uzna mnie za jakas dziwna,ze w dziecinstwie tak robiłam...Naprawde prosze o pomoc... nie chce głupich komentarzy....serio potrzebuje rady:) dziekuje! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach