Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Ważna sprawa

Polecane posty

Gość gość

Hejka kochani. Chciałabym was zapytac o rade. Zaczne od tego,że moja przeszłosc mnie dreczy,codziennie. Jako mała dziewczynka bawiłam sie z siostra w mame i tate. Robiłysmy dziwne rzeczy...ocieranie sie itp. (miałam wtedy 6-7 lat) wszystko poszło w zapomniane ale po kilku latach wrociło (jako nastolatka ciagle o tym myslałam,ze jestem inna...dziwna...),bawiłam sie tez podobnie z kolezankami... Pamietam jeszcze,ze kiedy byłam troche starsza moze 12 lat spałam z rodzicami poniewaz był remont w domu i było jedno łozko, a moja siostra spała u dziadków...mama poszła do pracy nad ranem. Spiąc poczułam,ze ktos mnie dotyka (w tym miejsu) obudziłam sie i zorientowałam sie,ze to tata.. niby przez sen ale jednak zapamietałam to... i tu moje pytanie. Znalazłam chłopaka jestesmy juz dlugo ze soba... i nie chce przed nim niczego ukrywac... i czy mam mu powiedziec o mojej przeszłosci? boje sie,ze mnie moze zostawic,ze uzna mnie za jakas dziwna,ze w dziecinstwie tak robiłam...Naprawde prosze o pomoc... nie chce głupich komentarzy....serio potrzebuje rady:) dziekuje!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować